.

.

Щипки за коса със заек за момичета, Щипки за коса за момичета, жени, 11 Опаковки, Подаръчни Метални Щипки за коса, Щипки за коса, Покрита с Плат, Аксесоари за Коса, Пода?

Щипки за коса със заек за момичета, Щипки за коса за момичета, жени, 11 Опаковки, Подаръчни Метални Щипки за коса, Щипки за коса, Покрита с

BGN 2.33
Продукти

Здрав материал : Щипки за коса са изработени от качествен метал и са покрити с памук и кърпа, устойчиви на ежедневното износване и падане, много И са удобни за вашите малки момичета.Разнообразие от модели и цветове : най-Популярните модели в ярки цветове, подходящи за различни видове облекло, цвят на косата и прическам, благодарение на които вашето момиченце ще се открояват всеки ден.Размерът на нашата фиби за коса е 2.2 инча и дължина, подходящи за малки деца, в училищна възраст момичетата и жените!.Нашите щипки за коса, Изработени от висококачествен метал и са покрити с ленено памук и-, са много удобни и за деца, и те винаги остават на косата и не се плъзне!. : В наличност 11 броя заколок за коса 2,2 инча, 11 различни цветове и цветен принт!Малки метални щипки за коса-фиби за коса, обемни детски щипки за коса, гъсти женски коси. Здрав материал : Щипки за коса са изработени от качествен метал и са покрити с памук и кърпа, устойчиви на ежедневното износване и падане, много удобни за вашите малки момичета.Разнообразие от модели и цветове : най-Популярните модели в ярки цветове, подходящи за различни видове облекло, цвят на косата и прическам, благодарение на които вашето момиченце ще се открояват всеки ден.Размерът на нашата фиби за коса е 2.2 инча и дължина, подходящи за малки деца, в училищна възраст момичетата и жените!.Нашите щипки за коса, Изработени от висококачествен метал и са покрити с ленено памук и-, са много удобни и за деца, и те винаги остават на косата и не се плъзне!. : В наличност 11 броя заколок за коса 2,2 инча, 11 различни цветове и цветен принт!Малки метални щипки за коса-фиби за коса, обемни детски щипки за коса, за жени, гъста коса. Щипки за коса със заек за момичета, щипки за коса за момичета, жени, 11 опаковки, подаръчни метални щипки за коса, щипки за коса, покрита с плат, аксесоари за коса, подаръци за деца, момичета, 2 инча, щипки за коса.Напълно затворени щипки за коса!Подходящ е и за двете страни на главата!Толкова удобни, че детето няма да забележи, че тя го носи! достоен материал и неповторим стил! 11шт заколок за коса на бутоните отлично съотношение на цена и качество! общо 10 бр 2,2-инчов скъп заколок за коса!фиби за коса-ръчна изработка за момичета!Всички наши фиби за коса обтянуты кърпа и.

R

Продукти в категория