.

.

ZONLON 6 Опаковане. Очила за четене за Жени и мъже, Очила с Пружинным тръба на шарнирна Връзка, Блокиране на Синя Светлина, Защита От Пренапрежение на Очите, Компютърни ?

ZONLON 6 Опаковане. Очила за четене за Жени и мъже, Очила с Пружинным тръба на шарнирна Връзка, Блокиране на Синя Светлина,

BGN 6.79
Продукти

ВнесенПластмасова рамка.Лещи от поликарбонат.Неполяризованный.Uv защитно покритие покритие.Широчина на обектива : 50 мм. Мост : 20 милиметра.Очила за четене със синьо блокиратором - Очила за четене Zonlon blue light използват блокиращите синя светлина и прозрачна леща UV400, които могат ефективно да блокират вредните сините и ултравиолетовите лъчи, предпазва очите от вредни невидими сини лъчи.Не се притеснявайте за умора на очите, влошаване на зрението и главоболие, това ще ви позволи да спите по-добре. Качествени слънчеви очила за четене - В нашите очила за четене се използват висококачествени поликарбонатни лещи, с висока светопроницаемость, тънки лещи, ги надраскат лесно, те са красиви и практични.Обектив осигурява точното увеличение, като се гарантира ви ясен преглед.Удобен дизайн - Регулируеми кутия панти са подходящи за различни форми на лицето, независимо от това колко голям може да има лице, средна или малка, намаляване на налягането на уиски и осигурява усещане за комфорт.Value Pack - Ценен набор от 6 двойки ридеров на страхотна цена 1! Като се носи ги у дома, в офиса или навсякъде, където ви трябва, вие винаги ще изглежда красиво и стилно!В нашия набор от очила за четене са включени 6 двойки компютърни очила за четене, 6 седалките от изкуствена кожа и 1 кърпа за почистване от микрофибър.Гаранция без риск след продажбата-Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви възстановим парите или заменят ги нови продукти, вие не рискувате пазаруване.

R

Продукти в категория