.

.

Портативен Пречиствател на Контактни Лещи, Електрически Пречистване на Контактни Лещи USB Автоматично Контейнер За Контактни Лещи Прекрасно Устройство За измиван?

Портативен Пречиствател на Контактни Лещи, Електрически Пречистване на Контактни Лещи USB Автоматично Контейнер За Контактни Лещи

BGN 4.29
Продукти

Материал : Изработен е от зелено, безопасен материал, който не оказва друго влияние на очи, можете да го използвате с довериеЛЕСЕН за НОСЕНЕ : Средство за почистване на контактни лещи, лек, лесен за носене, той е снабден с USB зареждане, подходящ за пътуване или за активна почивка и може да се използва за почистване на контактни лещи по всяко време и на всяко място.ФУНКЦИЯ : всеки ден използвайте препарат за почистване на контактни лещи, за ефективно отстраняване на мазнини с лещи и поддържане на контактните лещи са в чистотата.ИНТИМЕН СЪВЕТ : препоръчваме ви няколко пъти да изчистите пластмасов калъф за контактни лещи преди първото използване на средства за почистване на контактни лещи, а също и за промиване на замърсени място и да го използвате по-добре.СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ : Ние вярваме, че опитът на пазаруване е много важно.Ако не сте напълно удовлетворени от продукта или имате някакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Особености : 100% чисто нов и високо качество.Портативен размер и лесна за осъществяване осигуряват чистота на контактни лещи.Моля, измийте пластмасов калъф за контактни лещи няколко пъти преди първата употреба.Идеален за използване по време на пътуване или отдих.Технически характеристики : Вид на продукта : USB Автоматично промиване на контактни лещи Материал : ABS Количество : 1 бр. Източник на захранване : USB /AAA батерия (не е включена в комплекта) Допълнителни цветове : жълто, розово, зелено Размер : прибл. 10,5x7x5 см/4,1x2,8x2 инча Тегло : прибл. 78 грама Начин на употреба : 1. Моля, изплакнете с вода преди и след употреба. След нанасяне на слой разтвор за съхранение поставете обектива (обърнете внимание на обектива в кутия, не поставяйте ръб на кутията) и завийте капака.Списък с пакети : 1 x USB Автоматична автомивка контактни лещи 1 x USB кабел Бележка : 1. Не използвайте перилни препарати, сапуни и други средства за пране. При използване на двойна кутия моля, обърнете внимание на лявата и дясната страна. Този продукт е съвместим с всички марки продукти за грижа. Офталмолози препоръчват да се замени средство веднъж на 3 месеца.

R

Продукти в категория