.

.

FRCOLOR Силикон Кърпи за баня Силиконови Тела Скрубер за тяло Спа Кърпа, Кърпа За Миене на Душата Аксесоари за Душ За Къпане Ексфолиращ Скрубер За Гърба Каишка За Баня ?

FRCOLOR Силикон Кърпи за баня Силиконови Тела Скрубер за тяло Спа Кърпа, Кърпа За Миене на Душата Аксесоари за Душ За Къпане Ексфолиращ Скрубер

BGN 1.67
Продукти

Задни скрубер за душата : Кука за пречистване на тялото може лесно да се мотае и съхраняване, спестяване на място и бързо изсъхваСиликоново кърпа за душ : за тялото, спестява време и усилия, подходящ за дневна по-дълбоко почистване.Масажор за гърба в банята : Насладете се на вана с пяна дома си, направете си къпане най-релаксираща времето на деня.Кърпа-скрубер : Колан-скрубер за тялото, Колан за масаж на гърба, Хавлия за къпане, Четка за тяло.Силиконово кърпи за баня : Баня четина, ще бъде много удобен за използване и ще ви осигури приятно усещане от плуването.Задни скрубер за душата : Кука за пречистване на тялото може лесно да се мотае и съхраняване, спестяване на място и бързо изсъхва.Силиконово кърпа за душ : за тялото, спестява време и усилия, подходящ за дневна по-дълбоко почистване.Масажор за гърба в банята : Насладете се на вана с пяна дома си, направете си къпане най-релаксираща времето на деня.Кърпа-скрубер : Колан-скрубер за тялото, Колан за масаж на гърба, Хавлия за къпане, Четка за тяло.Силиконово кърпи за баня : Баня четина, ще бъде много удобен за използване и ще ви осигури приятно усещане от плуването.Осъществяване на списък 1 х задни скрубер Характеристики -Размер : 70,00 X11,00 X1,00 см / 27,51 X4,32 X0 Четка-скрубер за тялото. - Произведен от материал, безопасен, мек, удобен за душата. -Материал : силикон силиконовата четка за тяло, за вана - четина за баня, ще бъде много удобен за използване, ще ви осигури приятно преживяване за измиване четка за почистване на тялото. - Позволява лесно да достигне до целия си тяло и да се защити кожата от увреждане на силиконовата четка за душата. -Цвят : случаен Колан за душ - Силиконова четка с куки в двата края на четки за по-удобно захващане и съхранение на скрубберного кърпи. - Подходящ за различни хора, както за мъже, така и за жени, четка за миене на баня.Описание на продукта Четка-скрубер за тялото кърпи за баня е щетину, която изпълнява функцията на тяло, което ще ви направи по-удобно.кърпа за тяло Фина изработка, подходящ за ежедневна употреба.Колан за душ и вана Този продукт е проектиран за удобна баня, лек и издръжлив. силиконова четка за тяло В комбинация с масажен колан за баня и скруббером за гърба правят тялото ви по -.

R

Продукти в категория