.

.

Оригинални Възглавници за спане по гръб, Възглавницата за баня, Спа-Възглавница За вана, Възглавница За Подкрепа на гърба и врата, Спа Възглавница за баня, Преносим?

Оригинални Възглавници за спане по гръб, Възглавницата за баня, Спа-Възглавница За вана, Възглавница За Подкрепа на гърба

BGN 17.58
Продукти

PVC ?ДОНЕСИ СПА салон у ДОМА - да се Отпуснете със собствен спа възглавница за баня луксозни, която поддържа главата, шията и гърба, докато нежитесь целия ден и нощ. ?РАЗМЕР - 30x20x3 виж ? МЕКИ и УДОБНИ - Нашите възглавница за вана и джакузи, изработени от PVC материя с лек трикотажным модел, тук не е лепкава, или твърда пластмаса. ?МАШИННО пране - Быстросохнущий дизайнът на нашите възглавници за баня може да се пере в машина и тя е устойчива към миризми, което го прави идеален аксесоар за баня, подпомагането на заети хора да се отпуснете. ? СИГУРНО абсорбиране - няма повече подхлъзване по време на накисване!. ?ДОНЕСИ СПА салон у ДОМА - да се Отпуснете със собствен спа възглавница за баня луксозни, която поддържа главата, шията и гърба, докато нежитесь целия ден. ?РАЗМЕР - 30x20x3 виж ? МЕКИ и УДОБНИ - Нашите възглавница за вана и джакузи, изработени от PVC материя с лек трикотажным модел, тук не е лепкава, или твърда пластмаса. ?МАШИННО пране - Быстросохнущий дизайнът на нашите възглавници за баня може да се пере в машина и тя е устойчива към миризми, което го прави идеален аксесоар за баня, подпомагането на заети хора да се отпуснете. ? СИГУРНО АБСОРБИРАНЕ - няма повече подхлъзване по време на накисване!.Описание на Този продукт е изработен от висококачествен материал умерена твърдост, стилен и удобен, устойчив за продължителна употреба.Ще Ви помогне да се насладите на спа-център и времето на вземането на вана.Закрепете с помощта на вендузи в случай на изпадане.Подходящ за повечето бани, Свободно избира от удобна позиция.Идеално и като подарък на родителите си, на приятелите си и не само.Характеристики - материал : PVC - е изработен от висококачествен материал, здрав, дишащ и практичен за по-дълга употреба. - проектиран с удобна форма, приложени добри технологии, можете да използвате с доверие.- с вендузата, лесно се приспособява към вана и спа-салону всякакви размери и форми.- страхотна възглавница за спа или душа, която ще подкрепи главата, шията и ще Ви предостави възможно най-добрата релаксация.- лесно да се отпуснете главата и врата.Можете да използвате и като подарък на приятелите си, тя ги хареса.- Размер : 30x20x3 виж Пакетът включва 1 X възглавница за вана.

R

Продукти в категория