.

.

управление Приучение на Урината, Сладък Писоар за момчета Приучения към Гърне със Забавна Цел Наблюдение, Писсуары за Малки момчета (#1)

управление Приучение на Урината, Сладък Писоар за момчета Приучения към Гърне със Забавна Цел Наблюдение, Писсуары за Малки момчета (1)

BGN 6.99
Продукти

☞ Стенен монтаж - писоар за момчетата може да се монтира върху стената с помощта на мощни вакуумМатериали : полипропилен материал. ☞ ОТДЕЛНИ купа - Купата на разделени, лесно за почистване и гигиеничнее. ☞Защита за новородени със силна въртяща се вендузата, жълти памперси, суперабсорбирующие подложки за смяна на пелени, матрак. ☞ Приучение към гърне с писсуаром от сладка крава за момчета на възраст от 8 месеца до 7 години. ☞Приучение към гърне с писсуаром дава възможност за регулиране на височината на изделия в съответствие с нуждите на бебето си.Подвижна, лек, лесен за моющийся и гигиеничный.Тренажор за поливане в банята Материал : полипропилен Подходящи : за деца на възраст от 8 месеца до 6 години.Пратката включва : 1 комплект детска последна дума в писоар Характеристики : * Голям капацитет гарантира, че урината не перельется. * Екологично чист материал полипропилен, нетоксичен и не е специфична миризма. * Ярки цветове и светла повърхност улесняват почистването на продукта. * Кука, предназначени за по-удобно захващане отстрани на тоалетната чиния.Моля, обърнете внимание : Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Моля, разберете, че в цветове могат да съществуват хроматичната аберация се дължи на различни настаняване на изображения.

R

Продукти в категория