.

.

С цилиндрична форма, Куки за душ врати (7 инча), Закачалка за кърпи от неръждаема стомана, без пробиване, Куки над вратата за баня, Бескаркасная Стъклена Душ вратата, ?

С цилиндрична форма, Куки за душ врати (7 инча), Закачалка за кърпи от неръждаема стомана, без пробиване, Куки над вратата

BGN 1.33
Продукти

★ Здрав и стабилен : Изработен е от матирана неръждаема стомана, водоустойчив и защитен от ръжда, антикоррозийный, лесно е деформиранПобира до 16 килограма, отличен, подходящ за закачане на хавлии, халати, мочалок за душ и т. чудесно за окачване на кърпи в стъклени стени на душ-кабината. ★ Иновативен дизайн : без дупки, без лепкави остатъци.Куката може да бъде отстранен по всяко време за смяна на мястото на употреба.Каучук (PE) във вътрешността на куката за кърпи за душ предпазва стъклото от драскотини, и след инсталацията, той остава здрав. ★ Бърза и лесна инсталация : не се нуждаят от тренировка или записвам, просто дръж директно върху стъклото.Не трябва да чакаме, докато лепилото се втвърдяват, че може да бъде по-удобно и по-бързо.Моля измерете си, преди да поръчате.Няма сверлений или лепила. ★ Подобрена версия : дължина-закачалки за кърпи над вратата се увеличи до 7 инча.По-дълги подобрена конструкция на куката може да отговори по-добре на нуждите на хора с различен ръст.По-голям и по-дълъг, отколкото на изделия от същия тип, което го прави по-удобен за хора дребен на ръст и е в употреба. ★ Широко приложение : Кука подходяща за окачване на стъклени врати без рамки или стелажи с дебелина по-малко 0,47 инча.Идеална за закачане на халати, кърпи, дрехи, палто, бански костюми, четки.Това е един добър спътник в банята, кухнята и хола.По-удобен за използване.Висока носеща способност, подходяща за закачане на различни предмети.Моля, обърнете внимание : само за душ врати без рамки, но не за рамка душ кабини. ★ Здрав и стабилен : Изработен е от матирана неръждаема стомана, водоустойчив и защитен от ръжда, антикоррозийный, лесно е деформиран.Побира до 16 килограма, отличен, подходящ за закачане на хавлии, халати, мочалок за душ и т. чудесно за окачване на кърпи в стъклени стени на душ-кабината. ★ Иновативен дизайн : без дупки, без лепкави остатъци.Куката може да бъде отстранен по всяко време за смяна на мястото на употреба.Каучук (PE) във вътрешността на куката за кърпи за душ предпазва стъклото от драскотини, и след инсталацията, той остава здрав. ★ Бърза и лесна инсталация : не се нуждаят от тренировка или записвам, просто дръж директно върху стъклото.

R

Продукти в категория