.

.

Кулачковые брави за шкафове с един и същи ключ, 5/8 са Подходящи за максимална дебелина на вратата 3/8, Кулачковые Брави За надеждно съхранение на Шкафа, Шкафа, на Поще?

Кулачковые брави за шкафове с един и същи ключ, 5/8 са Подходящи за максимална дебелина на вратата 3/8, Кулачковые Брави За надеждно съхранение

BGN 2.00
Продукти

?【Универсално приложение】 Дължина на цилиндъра кулачкового замъка 5/8 инча (16 mm), диаметър 3/4 инча (19 мм) Подходящ за максимална дебелина на вратата с 0 ?【Универсален ключ】 челюстта замък се завърта на 90 градуса, за да отключите, не се удържа ключът, ключът е универсален, ви позволява да отключите всички ключалки в набирането на един ключ, на удобно и практично. ?【За ЗАЩИТА на данните и неприкосновеността на личния живот】 Той осигурява достатъчно сигурност, не само защитава вашите важни неща, но и да предпазват децата си от опасните предмети, като например остри инструменти и негодни за консумация почистващи препарати.Освен това, той осигурява висока поверителността на личните неща. ?【Универсален】 Подходящи за кутията за инструменти с ремарке за товарни автомобили, кутии за съхранение, отделение на Автобуса, картотечного шкаф, работен плот, чекмедже, бюфет, нощни шкафчета, шкафа, на пощенската кутия. 【За обслужване на клиенти】 Ако не сте доволни от кулачковыми ключалки Sartatue, моля, свържете се с нас.Ние предлагаме гаранция и приятелско обслужване на клиенти на нашите кулачковые брави за шкафове.

R

Продукти в категория