.

.

HushBumps Сверхшумные брони за интериорни врати 3 бр. в опаковка. Осигурява по-тиха работа на интериорни врати. Просто почистете и залепете. Никакви средства не се изиск?

HushBumps Сверхшумные брони за интериорни врати 3 бр. в опаковка. Осигурява по-тиха работа на интериорни врати. Просто почистете

BGN 4.31
Продукти

Полимерна гел Осигурява Великолепно намаляване на шума в сравнение с обикновените гумени, пластмасови или войлочными брониНикакви средства не се изисква.Всеки комплект от 3 теми, като правило, се осигурява изключване на 3-5 врати В зависимост от теглото и положение на врати и по отношение на рамката.Когато се нанася върху чиста повърхност гелевый лепило Hush Bump ви Позволява да изтриете, и отново се прилага, за да постигне най-добри резултати за намаляване на шума, без никаква загуба на адгезионной здравина.Ако залепваща страна на бронята се боядиса, просто избършете с чиста вода и оставете да изсъхне, за да актуализирате лепило.Просто почистете и залепете.Hush Bumps Сверхшумные брони за интериорни врати 3 бр.Осигурява по-тихо затваряне на интериорни врати.Просто почистете и залепете.Никакви средства не се изисква.Съдържа 30 Брони.

R

Продукти в категория