.

.

Design House 190777 6-Опаковане. Stratford 6-Цифрен Универсална Врата Лост за антрето и гардероба, Сатинированный Никел, Проход / Антре и шкаф, 6 бр.

Design House 190777 6-Опаковане. Stratford 6-Цифрен Универсална Врата Лост за антрето и гардероба, Сатинированный Никел, Проход

BGN 64.15
Продукти

За врати на спални, коридор и килерДве незапирающиеся дръжки, по една от всяка страна на вратата.Поръчка на 2-3 /4-инчов и 2-3 / 8-инчов задната разстояние.Сертифицирани ANSI Клас-3. 5-годишна ръчна гаранция / 5-годишна гаранция на финала.Пасаж дръжка Design House 190777 не е заключена и се използва в спални, коридори и други помещения, където неприкосновеността на личния живот не е важно.Оборудван с две неблокирующимися дръжки, по една от всяка страна на вратата.С матово покритие от никел и предназначена за левосторонних или десни врати, тази дръжка е подходяща за двата най-често в САЩ на задните седалки (2-3 /4 инча и 2-3 / 8 инча).Използвайте тази дръжка на стандартни врати, с дебелина 1-3 /8 инча и 1-3/4 инча с напречно диаметър на отвора 2-1 / 8 инча или гранични отвор с диаметър 1-1 / 16 инча. (лицева панел с ъглов радиус 1 инч x 2-1/4 инча).Дръжка за преминаване е идеална за монтаж на вратите на кабинетите, коридора и спалните и не е предназначена за заключване.Разработен и произведен от компанията Design House, надежден доставчик на качествено осветление, фитинги, вик, стоки за кухня и баня, за всеки вкус и бюджет.За врати на спални, коридор и килер.Две незапирающиеся дръжки, по една от всяка страна на вратата.Поръчка на 2-3 /4-инчов и 2-3 / 8-инчов задната разстояние.Сертифицирани ANSI Клас-3.

R

Продукти в категория