.

.

qoupln 200 Опаковане. Провисающие Дъна чекмеджета Ремонтни Клинове 90-Градусные Пластмасови Скоби за чекмеджета Анкерни Скоби за Дъна чекмеджета Ремонт на Кутии за Мон?

qoupln 200 Опаковане. Провисающие Дъна чекмеджета Ремонтни Клинове 90-Градусные Пластмасови Скоби за чекмеджета Анкерни Скоби за Дъна чекмеджета

BGN 0.33
Продукти

Ценен пакет - получавате 200 броя пластмасови крепежни клинове за дъното на чекмеджето и 200 броя подходящите винтове, достатъчно крепежни клинове за ремонт, които да отговарят на вашите нужди в крепежни кутия и да споделят с приятелите си!Лесна инсталация - тези пластмасови скоби за ремонт на провисающих кутии лесно се прикрепя към дървото, като същевременно осигуряват допълнително засилване на чекмеджета.Пластмасов стълб на дъното на чекмеджето ще се превърне в практичен инструмент за ремонт на провисающих кутии!.Размер-клин за ремонт всеки провисающего чекмедже с размери 1,45x1,3x0,9 см /0,57x0,51x0,35 инча (Lxwxh), съответстващ на винт с размери около M4x16 мм. L-образен дизайн на този комплект за ремонт на провисающего кутия дава възможност за лесно фиксиране на детайли за мебели.Материал - тези чекмеджета поддържат провисающие клинове от качествена пластмаса и съответните винтове от метал. Леки, но издръжливи пластмасови скоби за чекмеджета са лесни за използване, могат да предоставят надеждна фиксация на няколко повдигащи кутии.Широк перваз - тези пластмасови анкерни клинове за чекмеджета са идеални за фиксиране провисающих днищ чекмеджета, като например кутии за дрехи, кухненски чекмеджета, чекмеджета на шкафовете, тумбочек и други части на мебели.Комплект за ремонт на дъното на чекмедже може да се превърне във важен крепежом, детайли за мебели остават трайни!.

R

Продукти в категория