.

.

- Вградени Държач за Тоалетна хартия Orlif, монтиран на стената на Притежателя на Ролка Тоалетна хартия от Неръждаема Стомана SUS304, Държач за Тоалетна хартия за Баня, К?

- Вградени Държач за Тоалетна хартия Orlif, монтиран на стената на Притежателя на Ролка Тоалетна хартия от Неръждаема Стомана SUS304, Държач

BGN 9.59
Продукти

【Дизайн от 100% неръждаема стомана】 - Вградени държач за тоалетна хартия е изработена от тежка рамка от неръждаема стомана 304, за дълголетие и защита от корозия, което позволява ви вечно да се наслаждават на красива външност 【Спестяване на ПРОСТРАНСТВО】 Държач за хартия, прикрепена на стената, което позволява спестяване на повече пространство в банята, кухнята, спалнята, банята или килера, отколкото други обикновени кутии за салфетки. 【VERSSATILE USE】 - Вградени държач за тоалетна хартия, можете да настроите куха дървена стена, дървен шкаф за баня или силна циментов стената. 【Лесна инсталация】 - Вградени държач за тоалетна хартия включва в себе си всички необходими монтажни принадлежности.За инсталиране е необходимо само да хоризонтална квадратна дупка (изисква точност) и винт скоба. 【Е ПОСТРОЕН ВЪРХУ СЪВЕСТТА на】Размер на стоката подробно е посочен на снимката, моля, проверете го преди да купите.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас.

R

Продукти в категория