.

.

- Забавна Коледна Украса, Керамични Коледна украса с Двустранно принтом, Коледен подарък на Карантина, Висулка във формата на елхи, Украса на коледната елха, Пандем?

- Забавна Коледна Украса, Керамични Коледна украса с Двустранно принтом, Коледен подарък на Карантина, Висулка във формата

BGN 2.49
Продукти

✅【Ваксина 2021 година】 Ни коледна украса, специално разработено за 2021 година Ние силно препоръчваме ви да се организира този забавен карантина на предстоящата Коледа, въпреки че вече имате колекция от коледна украса за късна закуска.Прекрасен дизайн и ярки цветове, идеално съчетани с други ваши коледни украшения. ✅【Двустранен рисувани】 Това е коледна украса под формата на двустранен стенописи, но се продава на същата цена, че и едностранно рисувани.Рисунките са от двете страни на нашето забавно украшение Memine, от една страна, вие ще видите Дядо Коледа, а от друга - най-добри пожелания.Това определено е много лъскава украса, независимо от това, от коя страна на него да гледам. ✅【Керамични материали най-високо качество】 Произведено от керамични материали премиум-клас, ни украса е достатъчно силна.При трехкратном нанася глазура това бижу да изглежда блестящо, а на допир е гладко, не избледняват и не се поддава на соскабливанию.Всяко бижу перевязано червен лента, така че да ви е удобно да се мотае украса навсякъде, например, коледна елха, камина и т. ✅ 【Незабравим подарък на годината】2021 година - това е от тази година, която си струва да запомните, и всекидневния ни живот се връща в нормално русло.Да се запомни тази година, ние силно препоръчваме ви да се запази това бижу, което също е значим и ценен подарък за приятели. ?【Широко приложение】- Дръж това кръгло бижу, изкуствена снежна коледна елха или истинска елха, лавица или на всяко друго място. отлично допълнение към Деня на благодарността, Коледа и Нова 2021 година. Ако имате някакви въпроси по отношение на качеството на нашия набор украса "Ключови думи карантина 2021", просто не се колебайте да се свържете с нас. ✅【Ваксина 2021】 Ни коледна украса, специално разработено за 2021 година. Ние силно препоръчваме ви да се организира този забавен карантина на предстоящата Коледа, въпреки че вече имате колекция от коледна украса за късна закуска.Прекрасен дизайн и ярки цветове, идеално съчетани с други ваши коледни украшения. ✅【Двустранен рисувани】 Това е коледна украса под формата на двустранен стенописи, но се продава на същата цена, че и едностранно рисувани.Рисунките са от двете страни на нашето забавно украшение Memine, от една страна, вие ще видите Дядо Коледа, а от друга - най-добри пожелания.Това определено е много лъскава украса, независимо от това, от коя страна на него да гледам. ✅【Керамични материали най-високо качество】 Произведено от керамични материали премиум-клас, ни украса е достатъчно силна.При трехкратном нанася глазура това бижу да изглежда блестящо, а на допир е гладко, не избледняват и не се поддава на соскабливанию.

R

Продукти в категория