.

.

Рамка за показване на детски творби Tefola, 2 бр. Дървени флип-надолу Рамка, Детски Художествени Рамка, Се отваря Отпред За Детски проекти, Дом, Офис (Черен)

Рамка за показване на детски творби Tefola, 2 бр. Дървени флип-надолу Рамка, Детски Художествени Рамка, Се отваря Отпред За Детски проекти,

BGN 2.00
Продукти

? Голям капацитет : размерът на нашите проекти на детски художествени рамки е 35 * 26 * 337 Инча, могат да се настанят картините в рамките на 21 * 29,5 см /8,26 * 11,61 инча, който е много подходящ за настаняване на детски картини и спазване на растеж. ? Конструкция магнитни уплътнения : Нашата рамка за показване на детски творби изпълнени с магнитно уплътнение, а на външната рамка на панти капак е удобно, за да може лесно да се отвори рамка за снимки и запазване на картина. ? По-добра защита на хартия : Ние сме добавили ластични ленти на рамка за съхранение, за по-добра защита на хартия от огъване и щети. ? Най-добрият материал : Нашата рамка за картини изработени от дърво, което предоставя добро качество, а също така са много подходящи за различни стилове на семейна дизайн.Прозрачно бессвинцовое небьющееся стъкло на предния панел осигурява добра видимост и позволява ясно да видим детски рисунки.Тези превъзходни детски художествени рамка с фронтален отваряне - хубав пейзаж, независимо от това, къде той се намира в къщата. ?Подарък за запис на растеж : Тази дървена рамка за снимки е много подходящ за съхранение на детски картини.Родителите могат да се съхраняват картини на децата си в рамка за снимки и изпращане на рамка за снимки на децата, тъй като е много добър подарък, за да свидетелстват за техния растеж заедно със своите деца. ? Голям капацитет : размерът на нашите проекти на детски художествени рамки е 35 * 26 * 3.37 Инча, могат да се настанят картините в рамките на 21 * 29,5 см /8,26 * 11,61 инча, който е много подходящ за настаняване на детски картини и спазване на растеж. ? Конструкция магнитни уплътнения : Нашата рамка за показване на детски творби изпълнени с магнитно уплътнение, а на външната рамка на панти капак е удобно, за да може лесно да се отвори рамка за снимки и запазване на картина. ? По-добра защита на хартия : Ние сме добавили ластични ленти на рамка за съхранение, за по-добра защита на хартия от огъване и щети. ? Най-добрият материал : Нашата рамка за картини изработени от дърво, което предоставя добро качество, а също така са много подходящи за различни стилове на семейна дизайн.Прозрачно бессвинцовое небьющееся стъкло на предния панел осигурява добра видимост и позволява ясно да видим детски рисунки.

R

Продукти в категория