.

.

KXAKAX KXA богат на функции Кацане Креативна Стойка За Чадъри Поставка Полк Просто за Съхранение Желязна Стойка За чадъри Вратата Начало Лобито на Хотела (Черен)

KXAKAX KXA богат на функции Кацане Креативна Стойка За Чадъри Поставка Полк Просто за Съхранение Желязна Стойка За чадъри Вратата Начало

BGN 2.00
Продукти

* Съвременно решение за сушене и съхранение на чадъри с трайни отделна метална рамка * Правоъгълна горната полк е идеално за съхранение на кратки сгъваеми чадъри. Основа с джанта е Съвместимо със съхранението на дълги и големи чадъри. * Идеален за съхранение в никакъв входа или в близост до всяка врата, което осигурява максимално удобство по време на дъждовните дни. * Размер на продукта материал : метал 20.3 вижте, Ние се стремим да предоставят услуги с добро качество, ако имате някакви нужди, заповядайте на консултация, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за тях. * Съвременно решение за сушене и съхранение на чадъри с трайни отделна метална рамка. * Правоъгълна горната полк е идеално за съхранение на кратки сгъваеми чадъри. Основа с джанта е Съвместимо със съхранението на дълги и големи чадъри. * Идеален за съхранение в никакъв входа или в близост до всяка врата, което осигурява максимално удобство по време на дъждовните дни. * Размер на продукта материал : метал 20.3 вижте, Ние се стремим да предоставят услуги с добро качество, ако имате някакви нужди, заповядайте на консултация, ние ще направим всичко възможно, за да ги задоволи. Име на продукта : Стойка за зонтиковколичество продукти : 1цвет на продукта : черныйМатериал : Железоразмер на продукта : 20.3 Предимства на CMProduct : Поставка за чадъри - той е едновременно модерно и функционално.Това е отлично място за почивка с чадъри и тростями.Неговата тънка форма позволява лесно да се скрие в ъгъла, в антрето или коридора, без да създават безредици в дома или офиса.Ръчно измерване на размера на изделия може да има грешка в 1-2 виж поради различно осветление и от различни цветове на дисплея на реалните обекти може да има известна разлика в цвета, което е нормално.Срокът за доставка обикновено е 10-15 дни.Ако не сте получили информация за своята покупка в рамките на 30 дни, моля, незабавно се свържете с нас.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.Забележка : Нашите продукти са внимателно проверени преди да бъдат изпратени.Моля, внимателно проверете за повреди при транспортирането преди изпращане.Моля, посочете знак изключения, сочещи на това, че повърхността на стоката е била повредена.

R

Продукти в категория