.

.

Хелоуин Томбола Грим Временна Татуировка Хелоуин Клоун Ужас Голяма Уста Татуировки Стикери за Деца и Възрастни Хелоуин Cosplay Вечерни Декорации 10 БР.

Хелоуин Томбола Грим Временна Татуировка Хелоуин Клоун Ужас Голяма Уста Татуировки Стикери за Деца и Възрастни Хелоуин Cosplay Вечерни

BGN 5.99
Продукти

[Временни татуировки за Хелоуин] - Цветни временни татуировки за Хелоуин, изработени от екологични материали и са безопасни за използванеСтикер с фалшиви татуировки може да се прилага за всяка кожа, без значение деца или възрастни. [Временна татуировка на устните на Хелоуин] - 3 D външен вид прави реалистична татуировка от сравнително ярки етикети.Живи татуировки, използвани в косплее, маскараде или по време на парти в чест на Хелоуин, ще допринесе за тези дейности, отлични фалшиви татуировки могат да направят хората подобни на вампири и зомбита. [Татуировка усмивки на Хелоуин] - Красиви и реалистични временни татуировки с елементи на Хелоуин, за да създаде своя уникална индивидуалност.Отличен за костюмирани партита за Хелоуин, срещи, косплеев, проекти на декоративно-приложното изкуство, украса за партита и т. Подходящ за нанасяне на ръка, лицето, четка, шията, рамото или където и да отидете. [Лесна за употреба] - Самоклеящийся дизайн му позволява добре да се придържаме към вашето тяло и лице.Лесно се нанася за 15-30 секунди с помощта на обикновена вода и лесно се отстраняват втиранием алкохоли, бебешко олио, зехтин. [Начин на прилагане] - премахване на прозрачността, нанесете татуировка на чиста суха кожа, нанесете татуировка влажна хартиена кърпа, отстранете хартията, дайте татуировка, за да изсъхне.Това е толкова просто!Забележка : Стикер с татуировка не може предварително да се поливат с вода, и тя трябва да се поддържа влажна по тялото, в противен случай стикер с татуировка няма да остане в тялото за дълго.Характеристики : 1. Вие ще получите 12 броя различни форми на стикери с татуировки на Хелоуин. Временни татуировки за Хелоуин в основата си те са подходящи за всяко лице. Идеален за тематични партита или просто за забавление, или да бъде уникална и да се постави това на парти в чест на Хелоуин и привлече всички погледи и внимание! 4. Хората ще ви пита за татуировки и ще си помислят, че те са реални!Премахване на татуировки на лицето 1. Използвайте вода от чешмата и леко разтривайте татуировки с пръст, докато те не ще паднат. Моля, избършете стикер с татуировка белег средство за отстраняване на грим 3. Бъдете внимателни, за да изтрити парчета татуировки не са попаднали ви в очите или устата 4.

R

Продукти в категория