.

.

DOITOOL 5 ролки Перманентната Филм за Устните, на Веждите, Салон, Професионална Лента, за Грим, за Еднократна употреба на Лентата за Бродирани Татуировки, Бели Аксесоар?

DOITOOL 5 ролки Перманентната Филм за Устните, на Веждите, Салон, Професионална Лента, за Грим, за Еднократна употреба на Лентата

BGN 6.23
Продукти

Аксесоари : Подходящ за дома, шоурум, магазин и т на Филм : материална, безопасни и безвредни. филм за татуировки.Машина за татуировки : Тънки, лесно рвущиеся, добра здравина и професионален дизайн.Ролка бариера филм : Може да се използва в продължение на дълго време.Прозрачна лента : материал, безопасен и безвреден.Списък на пакетите 5 x Ролка консервирующей филм Особености - Подходящ за дома, шоурум, магазин и т. на татуировка-принадлежности. -Размер : около 4,2 х 4 х 4 см/1,65 х 1,57 х 1,57 инча Постоянна делото. - Гладки и плътно прилепнали към кожата, с добра здравина, лесен за ползване дизайн, удобство, спестяване на време и труд. - Цвят : Бял Защитно фолио за татуировки. - След нанасяне на паста покрийте го с найлоново фолио, за даване на устната кухина пълна сила, за да проверите за безопасност и здраве. - Може да се използва в продължение на дълго време обвивка за покриване на татуировки. - материал, безопасен и безвреден за консумативи скоч. - Материал : Пластмасов филм за татуировки.Описание на продукта Ролка филм Barrier елегантен и плътно прилепнала към кожата, има добра здравина, удобен за потребителя дизайн, спестява време и разходи за труд. машина за татуировки използват нож и позволяват удобно отрязване амбалажна филм. прозрачна лента е Изработена от висококачествен материал, който е безопасно, а също така е безвреден.фолио Този продукт се използва за нанасяне на татуировка.

R

Продукти в категория