.

.

6 бр. Комплект за грим с Матово Течно Червило Русалка, Устойчиви На Износване, Антипригарная Чаша, Водоустойчив Velvet Блясък за устни, Комплект с Подарък кутия за моми?

6 бр. Комплект за грим с Матово Течно Червило Русалка, Устойчиви На Износване, Антипригарная Чаша, Водоустойчив Velvet Блясък за устни,

BGN 5.99
Продукти

【6 популярните цветя】 Всеки комплект включва 6 устойчиви на износване и поцелуям нюанси, които придават ярък цвят матовому корицатаВсеки цвят отговаря на вашите различно настроение всеки ден. 【Натурална формула】Съдържа витамин е, пчелен восък, растително масло и други естествени съставки.Вие не само пестите продължителен овлажняващ ефект, но и ще почувствате, че устните стават гладки.Освен това, ние не тестваме нито един от нашите продукти върху животни. 【Кадифен и водоустойчив】 Нашия блясък за устни "русалка" е тъпа консистенция и висока пигментация, която може да скрие своя оригинален цвят на устните.Малък пискюл за устни лесно се нанася върху ръба на устните, не залепени на чаша, не избледнява. 【Опаковка】 Уникален дизайн тубата гланц за устни "опашка на русалка".Опаковка ocean Dream ще отговарят на всички момичета, които се стремят към красота, подходящи за лична употреба и ще тръгне като подарък. 【Без жестокост】 : Ние вярваме, че животните - наши приятели.Цялата ни козметика безжалостна .Ние не тестваме нито един от нашите продукти върху животни.

R

Продукти в категория