.

.

28-Инчов Пропановый маса за огъня, Правоъгълна маса за огъня PioneerWorks 50000BTU с капак, Здрава повърхност от стомана и желязо, CSA сертифицирана по сигурността, Помощник за ?

28-Инчов Пропановый маса за огъня, Правоъгълна маса за огъня PioneerWorks 50000BTU с капак, Здрава повърхност от стомана и желязо,

BGN 8.10
Продукти

【Добра опит в областта на сигурността и топли】28-инчов пропановая печка Pioneer Works CSA сертифицирана за безопасностТоплинна мощност е 50 000 BTU.Течен пропановое гориво осигурява стабилно и чисто изгаряне, което помага да се избегне образуването на пепел и дим. създавайки много топлина и непринудена и романтична атмосфера на лагерния огън. 【Уникален промишлен дизайн】 Здрава повърхност ограда от стомана и желязо изысканна и высококлассна, което идеално се съчетава с вашата градина.Хром клапан за ръчно управление гарантира 100% липсата на дим при променлива височина на пламъка.С натискане на импулсен прекъсвач и завъртане на ръкохватката на вентила електронна система за запалване може в най-кратки срокове запаля красив огън. 【Трайно качество, лекота на работа】 Плот за огъня е изработена от здрави стоманени материали и е покрита с висока температура боя за предотвратяване на пукнатини и я изключите, може ефективно да предотврати окислението за увеличаване на продължителността на живот.Бутилка с пропан има лесен достъп до вътрешното пространство за съхранение на стандартния 20-фунтового бутилка с пропан (бутилка с пропан продава се отделно). 【Просто в изпълнение двойна употреба кострища и масата】 Ако кострище не се използва за изгаряне, покрийте го придружава капак,може лесно да се превърне в маса за хранене, холна масичка и барную багажник за почивка, подходяща обстановка на градината.За да ви осигури практична, комфортна почивка. 【Че получавате】 Размер на продукта : L28 "X W28" x H24,5", Метална капачка на горелката, лавовый камък, крепежни винтове, ръководство за експлоатация, гаранционна карта.Ние се ангажираме да предоставя каминную яма Pioneer Works с 24-месечна гаранция и професионален и приятелски услуги след продажбата обслужване.Насладете се на отпускащо и удобно занимание със семейството и приятелите си във вътрешния двор. 【Добра опит в областта на сигурността и топли】28-инчов пропановая печка Pioneer Works CSA сертифицирана за безопасност.Топлинна мощност е 50 000 BTU.Течен пропановое гориво осигурява стабилно и чисто изгаряне, което помага да се избегне образуването на пепел и дим. създавайки много топлина и непринудена и романтична атмосфера на лагерния огън. 【Уникален промишлен дизайн】 Здрава повърхност ограда от стомана и желязо изысканна и высококлассна, което идеално се съчетава с вашата градина.

R

Продукти в категория