.

.

BEISHIDA на 500 метра Розови Гофрирани Лента маша във формата на Сърце, с принтом Обичам Те, Рулонная Лента за Балони, Лентата за Свети Валентин, за Подарък опаковки, Вече?

BEISHIDA на 500 метра Розови Гофрирани Лента маша във формата на Сърце, с принтом Обичам Те, Рулонная Лента за Балони, Лентата за Свети

BGN 1.00
Продукти

Това е трайно допълнение към "Свети Валентин" е с дължина 500 метра и, без съмнение, може да украсят всички балони и подаръци за вашето партиВъзможността за използване на тази лента с принтом "обичам те", са безкрайни.Вие можете да я използвате като щипка за балони парти, на фона на Празника на Св. Валентин е за фотография, подарък лента, декори за занаяти и много други!.Творчески дизайн декорация за украса за Св. Валентин : Искате ли да имате много стилен и творчески създадено допълнение за парти?Тази романтична и уникална лента маша с принтом "обичам те", без съмнение ще се превърне в украса за вашето парти.Благодарение на своя упрощенному, но в същото време роскошному предвид, че този декор за деня на Св. Валентин може да привлече вниманието на всички в дома или офиса.Вашите близки ще бъде във възторг от него!.Комплектът включва : 1 ролка лента маша, намотанный на пластмасова макара, лесен за употреба и съхранение в случай на усукване или напукване на кожата.За многократна употреба декор за парти : Тази уникална и стилна панделка с принтом "обичам те" във формата на сърце може да се използва отново няколко пъти.Висококачествено украса за парти може да използвате за Св. Валентин, годишнина, сватба, рожден ден, сватба душ или дори за моминско парти.Този ролка лента маша с принтом "Сърцето обичам те", на "Свети Валентин" е подходящ също така и за diy, като scrapbooking, букети, панделки и щипки за коса, аксесоари за коса за деца и други занаяти!. гаранция за 100% удовлетвореност : Ние се грижим за вашия опит и удовлетвореност.така че ние лично се е убедил, че този красив ролка лента маша с принтом "обичам те" във формата на сърце е с качество клас А и се отличава с висока якост.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим за това, да имаш най-доброто решение или пълно възстановяване на средствата.Колан Ширина : 5 мм Дължина на лентата : около 500 ярда.Материал : пластмаса. Количество : 1 ролка в опаковката.Водоустойчив материал, подходящ за външна украса.Тази лента маша е изработена от пластмаса с добро качество, лесно я завъртете до, тя не спутывается и не се чупи.Водоустойчив материал, подходящ за външна украса.

R

Продукти в категория