.

.

Калъф за волан за Tesla Model 3/Y, Нескользящая кожа Напа, Бели Калъфи за волан, предназначени за аксесоари Model 3/Y (Бял Napa)

Калъф за волан за Tesla Model 3/Y, Нескользящая кожа Напа, Бели Калъфи за волан, предназначени за аксесоари Model 3/Y (Бял Napa)

BGN 2.00
Продукти

? УДОБНА дръжка - Изработена от висококачествена кожа напа и силиконовата подложка, тя нескользящая и здрав, осигурява удобен захват за ръката ? СТЕГНАТО - нашата делото колела и волан плътно един до друг, без да остави пропуски. Нескользящий силикон подобрява сцеплението и комфорта на волана. ? Подобрен външен вид на капачката на волана за Tesla Model 3 (2017-2023) /Model Y (2020-2023), бяла капачка на волана, прави интериора на автомобила по-красив и модерен, осигурявайки ви по-комфортно шофиране. ? Здрав - Покритие на волана осигурява дълготрайна защита и дълготрайност на оригиналния волан.Той е проектиран по такъв начин, че да издържа на износване и защита на вашата оригинална кожа за години напред. ? ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - на кутията на волана може напълно да се затвори на волана и може да се монтира само с 3 стъпки, подходящ както за мъже, така и за жени. ? УДОБНА дръжка - Изработена от висококачествена кожа напа и силиконовата подложка, тя нескользящая и здрав, осигурява удобен захват за ръката. ? СТЕГНАТО - нашата делото колела и волан плътно един до друг, без да остави пропуски. Нескользящий силикон подобрява сцеплението и комфорта на волана. ? Подобрен външен вид на капачката на волана за Tesla Model 3 (2017-2023) /Model Y (2020-2023), бяла капачка на волана, прави интериора на автомобила по-красив и модерен, осигурявайки ви по-комфортно шофиране. ? Здрав - Покритие на волана осигурява дълготрайна защита и дълготрайност на оригиналния волан.Той е проектиран по такъв начин, че да издържа на износване и защита на вашата оригинална кожа за години напред. ? ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - на кутията на волана може напълно да се затвори на волана и може да се монтира само с 3 стъпки, подходящ както за мъже, така и за жени.

R

Продукти в категория