.

.

Играчка за Бягане на Хамстер, Дървена Упражнительное Колело за Бягане на Хамстер, Дървени Играчки за Дъвчене, Къща за Почивка, Гнездо, Детска Играчка за един gerbil, Чи?

Играчка за Бягане на Хамстер, Дървена Упражнительное Колело за Бягане на Хамстер, Дървени Играчки за Дъвчене, Къща за Почивка, Гнездо,

BGN 1.00
Продукти

колело за таралежиклетка за хамстери.【Сигурен и здрав 】 е Изработен от качествен дървен материал, екологично чист, нетоксичен и безопасен за вашия домашен любимец.Разширено и утолщенное дървени база значително предотвратява обратен завой за сметка на надеждно и стабилно закрепване на тренажор.Ден на свети Валентин, 7,5-инчов дървено колело за захарна планер.тихо дървено колело за хамстер.【Тънка работа】 Защитна стойка и закрита облегалка предпазват от засядане на вашия домашен любимец, като по този начин значително се намалява рискът от нараняване. Гладки и изящни изделия им няма да навредят. колела за упражнения за домашни любимци. 【Многофункционалност】 не Служи само за играчка за домашни любимци, но и за упражнения и дъвче играчки, осигурява отлични ефекти шлифоване на зъбите на домашните животни. 【Широка съвместимост】 с дървена Играчка колело идеално за хамстер, плъхове, африкански таралеж и други малки космати животни. безшумен фабрика. голямо дървено колело за хамстер.【Тиха】 тиха играчка с текущата колело, която е място за игри и отдих на домашни любимци.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : дърво Цвят : Дърво Размер : S : 15 * 17,5 см / 5,91 * 6,89 инча, M : 20* 23,5 см / 7,87 * е 9.25 инча Тегло : прибл. 240 г / 8,47 унция Осъществяване Списък : 1 * играчка-хамстер Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране. Монитори калибриран по различен начин, цветът на продукта може да се различават малко от реалния обект, моля, използвайте настоящия стандарт.

R

Продукти в категория