.

.

2 БР. Кръпка за ремонт на тъкани - на тъканта на Самозалепващи се ленти за ремонт на тъкани 8x11 инча, Кръпки от холщовой тъкан - Кръпки от плащаницата за мебели - Компле?

2 БР. Кръпка за ремонт на тъкани - на тъканта на Самозалепващи се ленти за ремонт на тъкани 8x11 инча, Кръпки от холщовой

BGN 4.53
Продукти

【 На пластира за ремонт на плащаницата】 все още се безпокоите за повреди на вашия диван домашни животни?Нашите пластира за ремонт на тъкани може да ви помогне да реши проблемаПри интерес минимален бюджет на вашия диван ще бъде освежаващо. Размер : комплект за ремонт на тъкани 8x11 инча x 2 бр. / лента за ремонт на тъкани 16x60 инча в 1 ролка. 【Висококачествени тъкани кръпки】 : Лента за ремонт на плащаницата е направена от висококачествен естествен лен и трайно лепило, което экологичен и са полезни за вашето здраве, приятен на допир.По ръбовете може да бъде малко пушистости, която може да се премахне, леко прижигая на огън.Моля, не се притеснявайте, това е нормално явление, но не е проблем качеството на продукта. 【Здрав самоклеящийся материал】 : Самозалепващи кръпки от плащаницата е добре да се придържат към различни повърхности на предмети, без остатъци от лепило, идеално за секунди, абсолютно нови, модернизирани, без допълнително лепило, плътно притиснати към счупено детайла, лепилото достига най-добрия си резултат след 24 часа.Не се изисква допълнително лепило или комплекта за шиене. 【 Широка приложимост】 Набор от кръпки заедно за ремонт на платното може бързо да поправите вашите тъканни дивани, диван комплекти, автомобилни седалки, седалки за лодки, тапицерията на мебелите, дълбоко стол, мебели, дрехи, пердета, офис столове и така нататък отвън или отвътре.Отлични решения за покриване на щети, драскотини, дупки, изгаряния от цигари, разкъсвания или scuffs.Освен това, самоклеящуюся плат заплату може да се използва за коригиране на найлон, кожа и винил изделия от вътре или да се използва за различни домашни занаяти и бижута. 【 Напомняне и услуги】 поради различни характеристики на дисплея на устройството и на източника на светлина, цвета на уеб сайт, може леко да се различават от действителния продукт. не се притеснявайте за това, обърнете се към търговската си марка за задоволителни решения.Ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа.Професионална помощ за ремонт на тъкани ще ви е да поправите диван и решаване на вашите проблеми.Позволете поврежденному дивана да придобие нов вид, удължаване на живота му и да стане по-красив и по-трайни.Използвайте най-икономичен начин, който ще ви помогне да спестите пари и да се осигури най-добрата за вас производителност за поддръжка!. Продукт : Лента за ремонт на тъкани/ кръпка за ремонт на платното. -Извънгабаритни : 8x11 инча и 16x60 инча, за вас, за да изрежете и да проектират по желание.

R

Продукти в категория