.

.

3 бр. Комплект Лепило Ленти за Васи с Шарките на дървото, Лесно Разрываемые Хартиени Самозалепващи Ленти за Прикриване, за САМ Planner Journal, Декоративно-Приложното Изку?

3 бр. Комплект Лепило Ленти за Васи с Шарките на дървото, Лесно Разрываемые Хартиени Самозалепващи Ленти за Прикриване, за САМ Planner

BGN 1.67
Продукти

1 Материал - Висококачествена хартия washi с шарките на дървото, тиксо за да се прикрие, самоклеящийся на хартиена ролка. Списък на съдържанието . Приложение - Декоративна тиксо за всички цели, като проектанти, списания, художествени проекти, лента за scrapbooking "Направи си сам".ВАС ЗАСЛУЖАВА НАЙ-ДОБРОТО!. Опаковка - 3 ролка лента васи с шарките на дървото в опаковката. Материал - Висококачествена хартия washi с шарките на дървото, тиксо за да се прикрие, самоклеящийся на хартиена ролка. Списък на съдържанието . Приложение - Декоративна тиксо за всички цели, като проектанти, списания, художествени проекти, лента за scrapbooking "Направи си сам".ВАС ЗАСЛУЖАВА НАЙ-ДОБРОТО!. Опаковка - 3 ролка лента васи с шарките на дървото в опаковката.Изработен е от висококачествена японската хартия washi и адаптирана към рисунките на дърветата.Ние вярваме, че всичко, което си струва да се прави, си струва да се прави добре!.

R

Продукти в категория