.

.

Хартия за рисуване Дъга, Комплект за Бродерия: 4 Листа (A4) с 4 инструменти, Женски Хобита, Занаяти на дъската за рисуване, Гравиране за възрастни, Рисуване с Нулата, Ко?

Хартия за рисуване Дъга, Комплект за Бродерия: 4 Листа (A4) с 4 инструменти, Женски Хобита, Занаяти на дъската за рисуване,

BGN 3.33
Продукти

- Това е смешно и иновативна играчка за деца, а също и много добър начин да се тренира детски практически умения, развиват интелекта, забавна и лесна игра я прави идеален вариант за подарък за момичета, момчета и любопитни възрастни! - Насладете се на арт-терапия, намаляване на стреса.Може да губят работно налягане, а също и да мине време.Аз вярвам, че когато сте готови с вашия скреч арт, вие ще имате отлично настроение и ще се чувствате много по-спокоен.Идеален креативен подарък, чудесен подарък за рожден ден, ден на детето, ден на майката и на бащата, ден на св. Валентин, годишнина от сватба, честване на годишнина, Коледа, деня на благодарността и т. подходящи за всякакъв тип празник.Проблемът с подарък решен!. 4 x Скреч фигурата. 2 х Дървени стилус (използвани за царапания черна повърхност). 1 х Чиста четка (за да махнете соскобленный на прах). 1 х черна скреч дръжка (златен връх, предназначени за рисуване на контури, малък връх, предназначени за перушина на фигурата).Това е много изчистен и забавен проект, няма акварельных бои, не е нужно да се притеснявате за това, че акварелни бои испачкают вашият домашен уют по-рано.Това е добра новина за родителите.За арт-клубове с нулева база, за нови интереси и хобита.Направете единственият по рода си подарък за любителите на домашния интериор и в часовете по рукоделию "Направи си сам" за ученици, вие можете да поставите поцарапанную хартия в рамка на картина за украса на стена или маса. 【Предпоставка включва】 : 4 х хартия за рисуване с нулата (11,6x8,3 инча), 1 х черна писалка за рисуване, 1 х чиста четка, 2 х дървени стилус. 【Развитие на интерес】 Стартов комплект за рисуване, развивающий интерес на детето или възрастен за живопис - добър избор, клас на рукоделию със собствените си ръце за ученици, показваща своите артистични умения в рисувах с нулата.Включете момчешки дяволът в произведение на изкуството в рамка. Ще се превърне в чудесен игра на декоративно-приложен изкуство за възрастни художници. 【Помага за облекчаване на стреса】Когато сте нервен, ядосан или разстроен, можете да опитате да се отпуснете налягането на соскребаемую боя.Тази картина с скретчем - точно това, което търсите, лек и без стрес.Най-добрият начин за облекчаване на стреса, когато приключите работа. 【Декорация на дома,】 Когато приключите работата си и да вземете само един рамка за снимка, можете да го дари приятели или роднини, те ще бъдат щастлив и изненадан.Можете да окачите върху стената на собствения си дом, това ще бъде чудесна декорация. 【Идеален избор за подарък на】 Изделия от скреч хартия за рисуване имат ярки цветни модели, скрити под матово покритие, оповестени за лесно нанасяне драскотини, не се нуждаят от пигменте, за разлика от традиционната живопис, при която лесно пачкается дрехи за момчета.

R

Продукти в категория