.

.

Работа на смени тръбата и комплект молокоотсоса, съвместим с Medela Swing Breastpump. Inc. 1 Защитно фолио за гърди със среден размер (сравними с Medela Personalfit 24 мм), 1 Капак, 1 мембран?

Работа на смени тръбата и комплект молокоотсоса, съвместим с Medela Swing Breastpump. Inc. 1 Защитно фолио за гърди със среден размер

BGN 4.39
Продукти

Ценен комплект от тръби x1, вентил x1, мембрана x1, твърди гърдите с капак с диаметър 25 мм x1 (среден размер); Повечето кърмещи майки ни нагрудное щитко диаметър 25 мм ще ви се стори по-удобно от стандартен 24 мм), снабдени с помпаСъвместим САМО с молокоотсосом Medela Swing.Моля, вижте снимки от този списък, за да осигури оперативна съвместимост.Регистриран на FDA на САЩ медицинско устройство (№ D192499); Отговаря на стандартите на FDA на САЩ за контейнери в контакт с храни, и на медицинско изделие от клас II.Доклади за изпитанията на разположение онлайн за ваше сведение;.Не съдържа BPA; е Опакован в найлонова торбичка за продажба на дребно; Запечатани от производителя.Бутилки в комплекта не включва; Можете да използвате всеки бутилки на Medela или други бутилка стандартен размер.

R

Продукти в категория