.

.

Toddmomy 5 бр. Кафе Цвят Детски Четки За Хранене, Почистващи препарати, Инструмент за Миене на Съдове, Гарафа за Зърната, Малка Зърното за Приготвяне, Хранене, Тясна Бути?

Toddmomy 5 бр. Кафе Цвят Детски Четки За Хранене, Почистващи препарати, Инструмент за Миене на Съдове, Гарафа за Зърната,

BGN 4.78
Продукти

Детски четки за зърната - Чудесен подарък за вашите приятели и семействаТе ще бъдат много щастливи. четки за ПОЧИСТВАНЕ на зърната - Идеалният подарък : това може да бъде чудесен подарък за детската душа или на рожден ден за вашите приятели и семейство.Те ще бъдат много щастливи.И практично за тяхното ежедневие. Препарат за почистване на зърната за бутилки - удобно се носят със себе си : Тези четки за шишета малки и леки, те са лесни за носене, така че можете да да ги вземат със себе си, където и да отидете.ЧЕТКА за шише за хранене Е малка, лесна за продукт, който е удобен за носене, така че можете да го вземете със себе си навсякъде. четка-гъба за зърната - помага ефективно и лесно почистване на трудно достъпните места.Кръст Бод Пакет включва 5 х бутилка за хранене на четката Характеристики -Цвят : Случаен цвят на Бутилката четката. - Четка за почистване на бутилки с мляко ще помогне за ефективно и без усилие почистване на трудно достъпните места. - Това е малко, леко и удобно в переноске продукт, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете, за почистване на зърната. - С помощта на четки във форма на биберон лесно премахване на остатъци от мляко с биберон.Не е лесно да навредят на бутилката при почистване на четка за шишета за хранене. -Материал : Неръждаема стомана, полипропилен, найлон пречиствател за шишета с биберони. -Размер : 12,7x1,8x1,8 см /5x0,7x0,7 инча бутилка за хранене. - Изработена от материали, които са безопасни за употреба и за почистване на бебешки шишета. - Чудесен подарък за вашите приятели и семейства.Те са подходящи за почистване на бутилки с четка.Описание на продукта Четка-гъба за пипети Този набор от четки за почистване на бебешки шишета ще ви помогне ефективно и без усилие почистване на трудно достъпните места.Четки за детски зърната Нашия набор от четки са подходящи за пустышек, шишета за хранене и други аксесоари.Четки за почистване на зърната с удобна дръжка, която е лесно да се вземе в ръце и да се използват. четка за шише за хранене е Малка, лека и той е удобен за носене, така че можете да вземете го със себе си навсякъде.

R

Продукти в категория