.

.

Възглавницата за хранене от шише BATTOP, Възглавницата за хранене на детето за по-голяма подкрепа на мама и бебе, Подвижен калъф, Регулируем поясным колан, Може да се п?

Възглавницата за хранене от шише BATTOP, Възглавницата за хранене на детето за по-голяма подкрепа на мама и бебе, Подвижен калъф, Регулируем

BGN 2.33
Продукти

? Регулируема възглавница за кърмене : Регулируем обтегач е подходящ за почти всички видове организми и размериДопълнителна възглавница помага да се вдигне на главата на бебето, за да се избегне регургитация и киселинен рефлукс. ? Универсални поддържащи възглавнички за хранене : Възглавница за кърмене - едно чудесно допълнение, помага за поддържане на новороденото при кърменето и уделяющее известно време се грижи за корема.Хранене (0+ месеца), подпирание (3 + месеца), по време на корема (6 + месеца) и седене (9 + месеца).Само по време на събуждането на бебето. ? Красиво и полезно : Грижи за детето си, макар и красива и полезен, може да се окаже трудна задача.Различни видове телосложение, предпочитанията на детето ни и дори формата на гърдите ни може да усложни намирането на удобно положение.Допълнителна подкрепа и комфорт могат да направят кърменето успешно. ? Възглавница за хранене при кърменето : те помагат на вас и вашето дете се настанете удобно и ще увеличат шансовете си за развитие на успешни взаимоотношения грижа за детето.Освен това, ще дойде по-удобно за хранене от шише, дневен сън и почивка.Задължително условие за всички нови родители и на всички, които все още се грижи за малыше. ? Освободи ръката си : можете да използвате и двете си ръце, докато си дете coddling, че много помага, особено ако го държите в ръцете си цял ден.Полезна от раждане до ранна детска възраст, фантастичен подарък за всички нови родители. ? Регулируема възглавница за кърмене : Регулируем обтегач е подходящ за почти всички видове организми и размери.Допълнителна възглавница помага да се вдигне на главата на бебето, за да се избегне регургитация и киселинен рефлукс. ? Универсални поддържащи възглавнички за хранене : Възглавница за кърмене - едно чудесно допълнение, помага за поддържане на новороденото при кърменето и уделяющее известно време се грижи за корема.Хранене (0+ месеца), подпирание (3 + месеца), по време на корема (6 + месеца) и седене (9 + месеца).Само по време на събуждането на бебето. ? Красиво и полезно : Грижи за детето си, макар и красива и полезен, може да се окаже трудна задача.Различни видове телосложение, предпочитанията на детето ни и дори формата на гърдите ни може да усложни намирането на удобно положение.

R

Продукти в категория