.

.

Chick'n-лек стрес за пилета, пилета и индюшек. Поддържа при термично състояние на стрес и на всички други стреса. Лесно се нанася във водата. натурални етерични масла.

Chick'n-лек стрес за пилета, пилета и индюшек. Поддържа при термично състояние на стрес и на всички други стреса. Лесно се нанася

BGN 0.33
Продукти

✔Подобрява благосъстоянието на птиците по време на топлинен стрес ✔Съдържа антиоксиданти. ✔Допринася за консумацията на вода. ✔ Улеснява въвеждането на нови кокошки в курника. ✔ Отслабва клевание.Охлажда и облекчава стреса. Проектиран за намаляване на оксидативния стрес.Насърчи нормален и спокоен поведение в периоди на топлинен стрес.Препоръчително пилета-несушкам, пиле, пиле и всички видове домашни птици : Признати свойства ✔Антиоксидант ✔ антипиретичен ✔Анксиолитическое ✔ Храносмилателни активни съставки в една доза (5 мл / супена лъжица), Лимоново масло : 7 мг, мента : 6,5 mg Тимол : 3 mg не са лекарства съставки : Пречистена вода по метода на обратната осмоза, глицерин, пропилен гликол, портокалово масло, канела алдехид и полисорбат 80 Начин на приложение : Бройлерам и пилета-несушкам : Добавят се 5 мл (1 чаена лъжица) на литър прясна вода.Готви пресен разтвор всеки ден.Уверете се, че животните винаги на разположение прясна питейна вода.Препоръчва се за срок от 3 до 7 дни.Може да се комбинира с электролитами Chick'N или витамини Chick'N + Внимание : Точка не се прилага за домашни любимци, за получаване на други лекарства, без указания от лекар.Не използвайте при котки или кучета.Този PSA не се добавят в комбикормовые смес при стайна температура (от 15 до 30º) Внимание : Период на изхода не се изисква, ако продуктът се използва в съответствие с указанията на етикета.

R

Продукти в категория