.

.

BLMIEDE Пластмасов Триъгълна Полк за Баня, Стенен Ъглов Рафтове За Съхранение, Декорация на Дома, Аксесоари за Баня, Държач за Гъба и сапун за Кухня (Сив, Един размер)

BLMIEDE Пластмасов Триъгълна Полк за Баня, Стенен Ъглов Рафтове За Съхранение, Декорация на Дома, Аксесоари за Баня, Държач за Гъба

BGN 2.82
Продукти

Стойка е изработена от висококачествен полипропилен материал, защита на околната среда, без мирис, практически, износостойкая, не е лесно остаряваЛипсата на залепване, здрава лепило на гърба, не се налага пробиване на отвори, няма увреждане на стената, висока носеща способност, е лесно да се създаде чист кухня и самостоятелна баня.Стойка за съхранение и подреждане има подвижна кука, на която може да се закача на шапка за баня, четка за баня, кърпи и т. Приложими сцена Хол, спалня, баня, кухня, кабинет, кафене, веранда, като поставки за цветя, рафтове с малки украшения, снимки, цветя, предмети с колекционерска стойност, козметика, бижута и Тоалетна и т. Пластмасов триъгълна полк за баня Стенен ъглов рафтове за съхранение декорация на дома, Аксесоари за баня Притежателя на гъба и сапун за кухня Материал : полипропилен. Размер : 34x25x5 смвключает в себе си : 1 рафтове за съхранение.

R

Продукти в категория