.

.

Бутилка с Дозатор помпа DOITOOL, за Еднократна Употреба Празна Бутилка С Дозатор Помпа Пластмасова Бутилка за Лосион Преса-Тип Sub Контейнер за Домашна употреба (Бял)

Бутилка с Дозатор помпа DOITOOL, за Еднократна Употреба Празна Бутилка С Дозатор Помпа Пластмасова Бутилка за Лосион Преса-Тип

BGN 0.67
Продукти

Идеален за съхранение на течен сапун или лосионПодходящ за пране, баня, кухня и т. Бързо откручивается за лесно пълнене и почистване.Изработен от материала за продължителна употреба.Модерен и изчистен дизайн подходящ за повечето мивки и плотове за бани.Описание, Изработени от пластмаса, различна здравина и гладка повърхност.Просто всеки път отжимайте и давайте точното количество сапун.Може да се използва за съхранение на сапун за ръце, сапун за миене на съдове, шампоани, климатик, средства за измиване на тялото и т. Благодарение на уникалния си дизайн той е идеален за банята или кухнята, за да направи впечатление на вашите гости при ежедневна употреба.Характеристики - Цвят : Бял.- Материал : PP - Размер : около 19x6,5x6,5 см / 7,48x2,55x2,55 инча - Капацитет : 330 мл. - Бързо откручивается за обзавеждане на пълнене и почистване.- Модерен и изчистен дизайн подходящ за повечето мивки и плотове за бани.- Подходящ за пране, баня, кухня и т. - Произведен от материал за дълъг период на употреба.- Идеален за съхранение на течен сапун или лосион.Пакетът включва 1 бутилка с прес-помпа.

R

Продукти в категория