.

.

Преносима Градинска Чанта за учебния материал, Туристическа Чанта, Калъф За Съхранение на Ежедневните Салфетки, Преносим Притежателя, Висящ Калъф За Салфетки, Пок?

Преносима Градинска Чанта за учебния материал, Туристическа Чанта, Калъф За Съхранение на Ежедневните Салфетки, Преносим Притежателя,

BGN 3.33
Продукти

Полиестер Държач за кърпички : изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Текстилен калъф за палатки : изящна изработка, гладка на пипане, лесно подвешивается.Държач за тоалетна хартия : С този пакет за салфетки той ще ви осигури по-голямо удобство за активен отдих.Външен roll плик : Изработен е от висококачествен материал, за удобно използване.Калъф за салфетки на открито, тя може лесно да виси на това въже или други места за фиксиране по време на къмпинг или на други дейности на открито. Държач за кърпички : изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Текстилен калъф за палатки : изящна изработка, гладка на пипане, лесно подвешивается.Държач за тоалетна хартия : С този пакет за салфетки той ще ви осигури по-голямо удобство за активен отдих.Външен roll плик : Изработен е от висококачествен материал, за удобно използване.Калъф за салфетки на открито, тя може лесно да виси на това въже или други места за фиксиране по време на къмпинг или на други дейности на открито.Осъществяване на Списък 1 х чанта за съхранение на тъкани Характеристики -Тънка работа, гладка на пипане, лесно подвешивается на открито. - Може да се закача на колата, на палатка, на куката и на всяко друго място, подходящ за захващане кутия за салфетки с цип. - Калъф за салфетки приема сгъваем дизайн, който е удобен за носене и съхранение на лагер кутии за салфетки. - Цвят : светло кафяв плат чувал за палатка - Размер : Около 22,00 X20,00 X20,00 см / 8,65 X7,86 X7 походный чанта за тоалетна хартия. - С тази чанта за салфетки тя ще ви осигури по-голямо удобство за активен отдих, държач за кърпички в банята. - Изработен от висококачествен материал, за удобно използване на контейнер за съхранение на хартиени кърпички. - Материал : калъф за тоалетна хартия от полиестер Информация за стоки на най-Външния калъф за салфетки може да се използва за съхранение на салфетки за използване на открито. държач за тоалетна хартия, Този калъф за салфетки е изработена от материал, който трябва да отговаря на вашите нужди.Държач за кърпички Калъф за ролка хартия ще се превърне в чудесна украса за вашата палатка.Открит roll плик с извънбордов дизайн, му е по-удобно да използвате по време на къмпинг или.

R

Продукти в категория