.

.

Украса за Коледната Елха Украса На Коледното пяна Коледни Закачалки От Стиропор Коледна Закачалка Ред Празнична Закопчалката Закачалки за Шапки: 100шт Куки за Деко?

Украса за Коледната Елха Украса На Коледното пяна Коледни Закачалки От Стиропор Коледна Закачалка Ред Празнична Закопчалката

BGN 2.60
Продукти

Капачки за топки от стиропор "Направи си сам" -мач като аксесоари за подвесного топка "Направи си сам", декор коледната елха и т, Дръжка за коледната топка-Универсален стил, подходящ за повечето продукти са ръчна изработка и декорация на топки.Коледни занаяти собствените си ръце - на Сцената се превръща в универсална и визуално приятна след като сте готови техните декоративни изделия.Тиквени стебла diy - уникални и смислени подаръци със собствените си ръце, за вашето семейство и приятели.Окачване-окачване с топки - ще Направят вашия дом по-специален и ще покажат вашия уникален вкус.Капачки за топки от стиропор "Направи си сам" -мач като аксесоари за подвесного топка "Направи си сам", декор коледната елха и т., Дръжка за коледната топка-Универсален стил, подходящ за повечето продукти са ръчна изработка и декорация на топки.Коледни занаяти собствените си ръце - на Сцената се превръща в универсална и визуално приятна след като сте готови техните декоративни изделия.Тиквени стебла diy - уникални и смислени подаръци със собствените си ръце, за вашето семейство и приятели.Окачване-окачване с топки - ще Направят вашия дом по-специален и ще покажат вашия уникален вкус.Списък на пакетите 100 x фитинги за химикалки притежателите Характеристики - Материал : пластмаса - специален и лесен дизайн ще направи вашите уникални занаяти. -Подходящи аксесоари за подвесного света със собствените си ръце, декор коледната елха и т. - Размер : 1,00 X1,00 X3,60 см /0,39 X0,39 X1,41 инча - Лесен и удобен за използване, чудесно за коледната украса на света със собствените си ръце. - Цвят : прозрачно - Това е перфектният аксесоар, а също е добър подарък на на вашите приятели. - Лесен за употреба, удобен и практичен. подходящ за окачване на топката с ръце.Описание на продукта Този продукт представлява шаровую арматура, произведени от висококачествени материали, за да може той да ви служи дълги години. материал, който може да осигури неговата дълготрайност и практичност. идеален за направата на висящи топки.Отличен избор за подарък на приятели.

R

Продукти в категория