.

.

HUAYY Широчина 6 инча, дължина 1 ярд, Пришит на една кука и контур, Тъкани от неклеящихся мрежести ивици, черен (6 инча x 1yd)

HUAYY Широчина 6 инча, дължина 1 ярд, Пришит на една кука и контур, Тъкани от неклеящихся мрежести ивици, черен (6 инча x 1yd)

BGN 2.33
Продукти

✅ СВОЙСТВА на МАТЕРИАЛА - Кука и контур, изработени от 100% найлонПродуктите отговарят на сертификациям ROHS, OKEO-TEX, TESTEX Organization.Не е толкова лесно да изгори.И материал, той е много мек.Полиестерни материали и материали, смесени с полиестерна тъкан и нейлоном, не се поддават на сравнение, независимо от това колко са безопасни продукти, срок на годност, эксплуатационный ефект и плътност на плетене. ✅ ХАРАКТЕРИСТИКА на ПРИШИВАНИЯ куката И панти - Повърхност на куката и повърхността на линия ще бъдат здраво свързани, когато два материала прижмутся един към друг.И когато тя ще бъде отделена, раздастся характерен рвущийся звук.Можете да го нашивать на повърхността на тъканите, кожата и т. да Замени ролята на копчета и ципове. ✅ ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ И diy - Може да се използва широко като дрехи, ръкавици, палатки, чанти, седалки, чанти, ръкавици, обувки и шапки, шлемове, багаж, училищни ранцев, раници, защитни устройства, изделия от кожа, завеси, плат пердета, спортни защитно оборудване, медицинско оборудване и други свързващи материали. ✅ ВЪПРОСИ, които ИЗИСКВАТ ВНИМАНИЕ - Продуктът сшито, и на задната страна не е лепкава.Набор от продукти е 2 ярд, в един набор им два, един от които - кука, а другата - на линия. ✅ Гаранция за отлично качество- Когато смятате, че продуктът не отговаря на 100% , ние даваме безусловно връщане и гаранция за възстановяване на разходите.Вашето удовлетворение - това е нашето най-голямо удоволствие.

R

Продукти в категория