.

.

GANSSIA 1 Инч (25 мм) Черни Копчета от Смола Шевна Плосък Пуговица за Облекло DIY Занаятите Decoration Опаковка от 50 бр.

GANSSIA 1 Инч (25 мм) Черни Копчета от Смола Шевна Плосък Пуговица за Облекло DIY Занаятите Decoration Опаковка от 50 бр.

BGN 2.99
Продукти

Комплектът включва : 50 броя копчета от смола, диаметърът на тази опаковка копчета 1" (25 mm) (грешка при истинския размер на изделия ще ± 0,5 mm)КАЧЕСТВЕНИ копчета : тези бутони са изработени от смола, повърхността е гладка, водоустойчива и здрава, да ги прикрепите с помощта на лепило, лепенката, конци, дантела и много други.Широко ПРИЛОЖЕНИЕ : те могат да се прилагат като заместител на детски ризи, подходящи за практикуване на дребни моторикой, игри с бебета в заглавието копчета, производство на diy, шиене на дрехи и занаяти собствените си ръце, украса на албуми и т. Когато си е рана от копчета ще ви изпрати подарък на ваш приятел, той ще бъде във възторг от вашата зашеметяващ идеи.Опаковани в маркови фирмена опаковка с мъниста и копчета, идеално за подарък. Забележка : за малки предмети, не са подходящи за деца под 3 години.КАЧЕСТВЕНИ копчета : тези бутони са изработени от смола, повърхността е гладка, водоустойчива и здрава, да ги прикрепите с помощта на лепило, лепенката, конци, дантела и много други.Широко ПРИЛОЖЕНИЕ : те могат да се прилагат като заместител на детски ризи, подходящи за практикуване на дребни моторикой, игри с бебета в заглавието копчета, производство на diy, шиене на дрехи и занаяти собствените си ръце, украса на албуми и т. Когато си е рана от копчета ще ви изпрати подарък на ваш приятел, той ще бъде във възторг от вашата зашеметяващ идеи. бутон черен на цвят, с 4 дупки 25 мм.Материал : Пластмаса.КАЧЕСТВЕНИ копчета : тези бутони са изработени от смола, повърхността е гладка, водоустойчива и здрава, да ги прикрепите с помощта на лепило, лепенката, конци, дантела и много други.Широко ПРИЛОЖЕНИЕ : те могат да се прилагат като заместител на детски ризи, подходящи за практикуване на дребни моторикой, игри с бебета в заглавието копчета, производство на diy, шиене на дрехи и занаяти собствените си ръце, украса на албуми и т. Когато си е рана от копчета ще бъде изпратена като подарък, вашият приятел ще бъде във възторг от вашата зашеметяващ идеи. Забележка : за малки предмети, които не са подходящи за деца под 3 години.

R

Продукти в категория