.

.

Litewoo Пет Дървени Постоянна платформа и Поставка за птици за Папагал Чинчила, Хамстер, Морско Свинче Хамстер Заек Катерица Планер за Чанти с Мед на Малки Животни и т.?

Litewoo Пет Дървени Постоянна платформа и Поставка за птици за Папагал Чинчила, Хамстер, Морско Свинче Хамстер Заек Катерица Планер за

BGN 3.00
Продукти

Характеристики : Твърд и стабилен, подходящ, за да може животните лазали, скача и играе в клеткатаПлатформа за занимания с домашни любимци : подходяща за папагали, чинчили, хамстери, морски свинчета, един gerbil, зайци, катерици, планери, малки животни и т., Поставка за птици : подходящ за птици и папагали, вълнисто попугайчика, какаду и т. Характеристики : Твърд и стабилен, подходящ, за да може животните лазали, скача и играе в клетката.Платформа за занимания с домашни любимци : подходяща за папагали, чинчили, хамстери, морски свинчета, един gerbil, зайци, катерици, планери, малки животни и т., Поставка за птици : подходящ за птици и папагали, вълнисто попугайчика, какаду и т. на Помещение включва : 1 бр. квадратна стойка за платформа + 3 бр. стойка за клетка за клетките.

R

Продукти в категория