.

.

40 бр., Лейси хартия за албуми, годината на Реколтата, за да проверите за scrapbooking, Опаковка от Декоративна хартия за правене на списание Направи си сам, албум за Бродер?

40 бр., Лейси хартия за албуми, годината на Реколтата, за да проверите за scrapbooking, Опаковка от Декоративна хартия за правене

BGN 9.99
Продукти

Декоративна хартия за рязане на дантела : Вие ще получите изискан комплект от декоративна хартия за рязане на албума, който включва 4 различни стила, по 10 броя от всеки стил, са само 40 бройкиОбилно количество и стил могат да отговарят на вашите ежедневни нужди в де със собствените си ръце.Висококачествен материал : Нашата хартия за албуми, отличен, с гладка повърхност и ясна структура.Почти всички дръжки могат да пишат гладко и лесно да го нарежете.Реколта декоративна хартия : Нашите эстетичные хартиени изделия, приложими за издаване на албуми, албуми, правене на ненужни дневници, други албуми на "Направи си сам", на произведения на изкуството и т. Разнообразие от стилове може да ви даде разнообразно творческо вдъхновение.Идеален подарък : Тази декоративна хартия за албуми - идеалният подарък за любителите на албуми, приятелите, любовници, студенти, подаръци за рожден ден, партита, фестивали, училищни подаръци и т. Богати стилове : Реколта хартия за албуми включва в себе си четири различни стила : листа, ограда в двора, папийонка и бяла рамка.Всеки стил има 10 различни стилове.Размер на повече от 3,9 х 3.9 инча и 3,9 х 5.Описание : Помещение включва : 40 парчета винтажной завързана хартия за албуми Стил : v-Цвят : бял Размери : 3,9 х 3.характеристики : 1. Декоративна хартия, за да се албум за изрезки - има 4 различни стила, включително на листа, на оградата в двора, пеперуда, бяла рамка. по 10 на всеки стил.Богато количество и стил могат да отговарят на вашите нужди за извършване на албуми за албуми. Реколта декоративна хартия за албуми, приложима за боклук дневник, албум за албуми, украса на писма и други занаяти собствените си ръце.Това е идеален подарък за проектанти и любителите на албуми. Винтажную хартия за албуми, може да се използва в широка гама.Това е един добър помощник за канцелярским принадлежностям в офиса и помощник-рукоделию със собствените си ръце, за студенти и САМ enthusiasts. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 мм 2. Цвят може да се различава поради различни монитори. Моля, потвърдете по-горе различия преди покупката, за да сте сигурни, че можете да вземете поръчката отново.

R

Продукти в категория