.

.

Сладка Спящата Детска Силиконовата Форма Във Форма на Луната Форма За Сапун За Направата на Сапуни Ръчно изработени Силиконова Форма За Свещи САМ Инструмент За Ук?

Сладка Спящата Детска Силиконовата Форма Във Форма на Луната Форма За Сапун За Направата на Сапуни Ръчно изработени Силиконова

BGN 4.33
Продукти

【Високо качество】 е Изработен от висококачествен силикон, гъвкав, устойчив на разкъсване, лесен за почистванеУстойчивост на температура от -40-230 градуса по Целзий (-104 ° F-446 ° F) (Моля, обърнете внимание : ние продаваме само силиконови форми). 【Лесно да се отстранява и за почистване】Силиконова форма на гъвкава смола лесно се отстранява.След като сте готови, можете просто да пускам готовият продукт от долната част или го откъсне, преди да използвате форми, което ще ви помогне да се освободи от него, след като калъпи.Форма на антипригарная и лесен за почистване. 【За многократна употреба】 Този комплект на многократно форми за леене от смола - добър избор за вас, да споделят своите ръкоделието с приятелите и семейството си, да се насладите на щастливи моменти заедно и това ще се превърне в чудесен подарък за всеки от най-умни хора в живота си. 【Съвместимост и широко приложение】 Тези силиконови форми може да се използва в духовках, микровълнови фурни, хладилници и съдомиялни машини.Подходящ за украса на торта с фондан, форми за сапун, ароматна свещ, занаяти и т. 【Съвети】 Моля, почистете силиконови форми и се уверете, че на тях няма прах, преди да нанесете, за да ви излезе по-качествени изделия. 【Високо качество】 е Изработен от висококачествен силикон, гъвкав, устойчив на разкъсване, лесен за почистване.Устойчивост на температура от -40-230 градуса по Целзий (-104 ° F-446 ° F) (Моля, обърнете внимание : ние продаваме само силиконови форми). 【Лесно да се отстранява и за почистване】Силиконова форма на гъвкава смола лесно се отстранява.След като сте готови, можете просто да пускам готовият продукт от долната част или го откъсне, преди да използвате форми, което ще ви помогне да се освободи от него, след като калъпи.Форма на антипригарная и лесен за почистване. 【За многократна употреба】 Този комплект на многократно форми за леене от смола - добър избор за вас, да споделят своите ръкоделието с приятелите и семейството си, да се насладите на щастливи моменти заедно и това ще се превърне в чудесен подарък за всеки от най-умни хора в живота си. 【Съвместимост и широко приложение】 Тези силиконови форми може да се използва в духовках, микровълнови фурни, хладилници и съдомиялни машини.

R

Продукти в категория