.

.

Централен колан DUESI за Oculus Quest 2, Регулируема каишка Quest 2 Elite, Сменяеми Аксесоари за слушалки Meta Oculus виртуалната реалност, по-Добра поддръжка и баланс, намаляване на н?

Централен колан DUESI за Oculus Quest 2, Регулируема каишка Quest 2 Elite, Сменяеми Аксесоари за слушалки Meta Oculus виртуалната

BGN 154.00
Продукти

?【Повишен комфорт】- Регулируеми и лесен главоболие каишка oculus quest 2 elite е предназначен за виртуална слушалки Quest 2, има пълната подкрепа на 360 ° и конструкция за декомпресия на главата на 180 °, за да запази устройството Meta / Oculus Quest 2 е на мястото си Дизайн на колана с балансиране на теглото може да помогне за облекчаване на натиска върху лицето.Идеален за продължителна игра на виртуални игри като Beat Saber / Box VR / Hot Squat / Holopoint. ?【Регулируем размер на】- най-Новият подвижна каишка 3 в 1 meta elite, главата и колан за oculus quest 2, подходящ за повечето размери и форми на главата.Дължина убирающегося странично останалите главата halo варира от 18,9 до 25,2 инча. ?【Лесна инсталация】- Канавката на регулирания мозъка рамо отговаря на meta / oculus quest 2, просто выровняйте и свържете левия и десния контакти оголовья и виртуална слушалки oculus 2 и стиснете.Сложете накладку за главата, завъртете дръжката в съответствие с вашите размера на главата и регулиране на ъгъла на наклона.Централен колан VR oculus ще остане на място, независимо от това как се заедно на игра. ?【Здрав и устойчив материал】- Рамка на колана Quest 2 е изработен от усилена пластмаса, смесени с ABS + PC, подобрени странични ленти са тествани върху выдерживание над 18 000 завои, никога не се притеснявайте за по-големите ни градове. ?【Възглавница за глава от изкуствена кожа с пълно покритие】-Възглавница за главата са изработени от висококачествена изкуствена кожа с ефект на паметта-комфорт, дишане и водоустойчив.Оборудван с приятни за кожата поролоновыми наслоявания на стикери до всяка точка на опора, лесно разбираемыми, очищаемыми и заменяеми. ?【Повишен комфорт】- Регулируеми и лесен главоболие каишка oculus quest 2 elite е предназначен за виртуална слушалки Quest 2, има пълната подкрепа на 360 ° и конструкция за декомпресия на главата на 180 °, за да запази устройството Meta / Oculus Quest 2 е на мястото си. Дизайн на колана с балансиране на теглото може да помогне за облекчаване на натиска върху лицето.Идеален за продължителна игра на виртуални игри като Beat Saber / Box VR / Hot Squat / Holopoint. ?【Регулируем размер на】- най-Новият подвижна каишка 3 в 1 meta elite, главата и колан за oculus quest 2, подходящ за повечето размери и форми на главата.Дължина убирающегося странично останалите главата halo варира от 18,9 до 25,2 инча. ?【Лесна инсталация】- Канавката на регулирания мозъка рамо отговаря на meta / oculus quest 2, просто выровняйте и свържете левия и десния контакти оголовья и виртуална слушалки oculus 2 и стиснете.

R

Продукти в категория