.

.

Поставка за слушалки MOCREO RGB с 2 Порта USB-зарядно устройство, Настолна Поставка за гейм Слушалки с Лагери на въртене от сплав, Държач за Слушалки, Подаръци за Геймъри, ?

Поставка за слушалки MOCREO RGB с 2 Порта USB-зарядно устройство, Настолна Поставка за гейм Слушалки с Лагери на въртене от

BGN 15.53
Продукти

[RGB LED подсветка и атмосферни мехурчета] Слушалка RGB има 3 режима на осветление, които се показват в червено, синьо и зелено при натискане на бутон "Назад"Атмосферни мехурчета изглеждат по-добре при облекчен е включено извеждане, създавайки за вас класна игрова атмосфера. [Сгъваема поставка за слушалки] Двухкруглые въртящи се лагери на база, изработени от сплав с, които лесно се чупят лесно, толкова гъвкава, че можете да регулирате цветово в съответствие с вашите нужди.Перфектни аксесоари за игра на масата, подходящи за подаръци на геймърите. [Размер и широкото използване на] Височина на притежателя на слушалки е 11,6 инча, който е подходящ за слушалки всякакъв размер.- Добри игрови аксесоари за съхранение на слушалки и пести място на бюрото.Това е не само титуляр за слушалки, но и подходящ за вашия i Phone и i Pad. [2 USB порта] Led закачалка за слушалки с 2 USB-честота устройства може автоматично да определи вашето устройство и гарантира неговото максимално бързо зареждане от USB. 1 Вход за ac адаптер може да осигури храна влакчета, когато се свързвате към мрежата. [Безопасно и това, което получавате] Вградени дънни платки от премиум-клас и на чип устройство за сигурност.С уплътнение против надраскване и силиконовата подложка без защита.Можете да получите 1 х поставка за слушалки, 1 х 5-крак USB кабел 1 х ръководство за експлоатация и нашият безпроблемно обслужване.

R

Продукти в категория