.

.

Гейм контролер за смартфони APN Shop, Светоотдача (за таблети, iPad), Гейм контролер, Висока чувствителност, Бърза стрелба, Android, Набор от бутони и рукоятей, Интегрирана мо?

Гейм контролер за смартфони APN Shop, Светоотдача (за таблети, iPad), Гейм контролер, Висока чувствителност, Бърза стрелба,

BGN 3.33
Продукти

(Оборудван с функция за заключване) Обновена версия е оборудвана с функция за заключване, и когато натиснете бутона за заключване, можете да го използвате с сверхсильным всасыванием, така че не е нужно да се притеснявате за паданеЗдраво се държи по време на употреба. 【Ръчна бутон】 Дизайн на стартер, высокочувствительная силиконова бутон.Можете да използвате 4 пръста, така че можете да го използвате като прицеливание, и вие може да използвате оптичен мерник. (Регулируема инсталация позиция) Позиция на контролера регулира.Можете да го настроите според вашите предпочитания за начин на игра.Съвместими игри : наложен платеж Mobile, Knives Out, Rules of Survival, Survivor Royale, PUBG Mobile, Critical Ops и други.Можете да използвате 4 пръста, така че можете да го използвате като прицеливание, и вие може да използвате оптичен мерник. (Регулируема инсталация позиция) Позиция на контролера може да се регулира.Можете да го настроите според вашите предпочитания за начин на игра.

R

Продукти в категория