.

.

Ovsor 120 бр. Метални Връзки, с цип Тежкотоварни Сребърни Връзки, с цип, на 11.8 Инча(а) А) Метални Кабелни Превръзки с якост на опън, Без инструменти, Самоблокирующиеся Мет?

Ovsor 120 бр. Метални Връзки, с цип Тежкотоварни Сребърни Връзки, с цип, на 11.8 Инча(а) А) Метални Кабелни Превръзки с якост на

BGN 4.99
Продукти

Лесен за работа 【Метални връзки, с цип】 : 120 бр метални основи с цип за повишена здравина; Материал : неръждаема стомана; Размер : 300 mm x 4,6 mm x 0,25 mm / 11,8 "x 0,18 х 0,01" (Д * Ш * Т). 【Високо качество】 : кабелни връзки от неръждаема стомана 304, якост на опън 198 паунда.Работна температура -170℉ ~ +932℉. Метални връзки, устойчиви на топлина и корозия. 【Многоцелеви】 : идеален за дома, градината на открито, офис и гараж.Подходящ за закрепване на автомобилната изпускателната тръба, парапети, връзване на кабели и тръби, окачване на тежки предмети и така нататък. 【Лесна употреба】 : Самоблокирующаяся конструкция на обков, трайни трайни мощен замък, лекота се справя Без специални средства не се изисква, просто затегнете с цип двойка остроносых клещи и изрежете излишната чифт клещи с наклон на носа. 【Следпродажбено обслужване】 : Вие ще бъдете изненадани от качеството, трайност, срок на служба и производителност, ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема ви в рамките на 24 часа. 【Метални връзки, с цип】 : 120 бр метални основи с цип за повишена здравина; Материал : неръждаема стомана; Размер : 300 mm x 4,6 mm x 0,25 mm / 11,8 "x 0,18 х 0,01" (Д * Ш * Т). 【Високо качество】 : кабелни връзки от неръждаема стомана 304, якост на опън 198 паунда.Работна температура -170℉ ~ +932℉. Метални връзки, устойчиви на топлина и корозия. 【Многоцелеви】 : идеален за дома, градината на открито, офис и гараж.Подходящ за закрепване на автомобилната изпускателната тръба, парапети, връзване на кабели и тръби, окачване на тежки предмети и така нататък. 【Лесна употреба】 : Самоблокирующаяся конструкция на обков, трайни трайни мощен замък, лекота се справя Без специални средства не се изисква, просто затегнете с цип двойка остроносых клещи и изрежете излишната чифт клещи с наклон на носа. 【Следпродажбено обслужване】 : Вие ще бъдете изненадани от качеството, трайност, срок на служба и производителност, ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема ви в рамките на 24 часа.Метална кабелна замазка Ovsor е направена от висококачествен материал е от неръждаема стомана, устойчив на корозия, антиоксидант, противокаустического, ультрафиолетостойкого, устойчиви на висока температура, замръзване устойчив, с висока якост и лесно за използване.

R

Продукти в категория