.

.

Тежки джанти -Въртящи Джанти, Сиво Гумено колело за мебелната колички TPR, Двоен сачмен лагер, с предохранительной двойно заключване, Тежки, 4 бр., Безшумни, с горната ?

Тежки джанти -Въртящи Джанти, Сиво Гумено колело за мебелната колички TPR, Двоен сачмен лагер, с предохранительной двойно заключване,

BGN 44.09
Продукти

[Спирачното устройство] Хуманен дизайн двойна спирачка, безплатен паркинг, лекота на работа, нескользящие, устойчиви Напълно блокирани спирачки ефективно блокират колелата и въртяща се маса, осигуряване на баланс между лекота на употреба и спиранеТова е от изключително значение за безопасността на хора и стоки. [Високо качество] Въртящи се ролки са изработени от висококачествена гума, TPR, стоманена горна плоча, на поцинкованата повърхност, която наистина помага да се движат безшумно и без следа, без да причиняват вибрации, дребезжания, скърцащ и други опасности и раздразнения. [Гъвкавост] Ротационен барабан може да се върти на 360 градуса и може лесно да бъде преместена и в двете посоки.Идеален за носене, лесно мебели и тихи и надежден за настаняване.Подходящ за масивно дърво, ламинат, плочки, плочи и всички други твърди подови настилки. [Трайност] Колела се въртят на вала, както и вградени двойни лагери са много гъвкави в експлоатация.Отлична носеща способност, благодарение на пылезащитному пръстена, пылезащитной капака, защита от ликвидация ефективно предпазва лагерите, като по този начин за удължаване на срока на експлоатация на ролки.Уважаеми клиенти, ако имате нужда от специален размер на ролки, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви предоставим услуга от най-високо качество. [Спирачното устройство] Хуманен дизайн двойна спирачка, безплатен паркинг, лекота на работа, нескользящие, устойчиви Напълно блокирани спирачки ефективно блокират колелата и въртяща се маса, осигуряване на баланс между лекота на употреба и спиране.Това е от изключително значение за безопасността на хора и стоки. [Високо качество] Въртящи се ролки са изработени от висококачествена гума, TPR, стоманена горна плоча, на поцинкованата повърхност, която наистина помага да се движат безшумно и без следа, без да причиняват вибрации, дребезжания, скърцащ и други опасности и раздразнения. [Гъвкавост] Ротационен барабан може да се върти на 360 градуса и може лесно да бъде преместена и в двете посоки.Идеален за носене, лесно мебели и тихи и надежден за настаняване.Подходящ за масивно дърво, ламинат, плочки, плочи и всички други твърди подови настилки. [Трайност] Колела се въртят на вала, както и вградени двойни лагери са много гъвкави в експлоатация.Отлична носеща способност, благодарение на пылезащитному пръстена, пылезащитной капака, защита от ликвидация ефективно предпазва лагерите, като по този начин за удължаване на срока на експлоатация на ролки.

R

Продукти в категория