.

.

Набор от Промишлени масички BETTAHOME от 2 теми, Подвижни Правоъгълни и кръгли Приставной маса с рафтове за съхранение, подходящ за дневна, малки помещения, кафяво в сел?

Набор от Промишлени масички BETTAHOME от 2 теми, Подвижни Правоъгълни и кръгли Приставной маса с рафтове за съхранение, подходящ

BGN 39.59
Продукти

?【ПОДВИЖНА конструкция ви ДАВА две маси】 Две маси на цената на единТя е подходяща за всеки малък помещения или разкрасяване на голяма всекидневна.Вашите възможности са ограничени само от вашето въображение.Гъвкавост на дизайна!. ?【УСТОЙЧИВ НА РАЗЛИВАМ ДОВЪРШИТЕЛНИ】 Нашата гладка ламинирана повърхност, лесен за почистване и устойчив на разливам.Този многофункционален холна маса в селски стил ще изглежда страхотно дори и след много години използване.Вечния модерен дизайн комплимент за всеки интериор. ?【ВМЕСТИТЕЛЬНОЕ ХРАНИЛИЩЕ】Нашите стелажи, подсилени със стомана, ще ви осигурят много допълнително място за съхранение.Окото полк достатъчно здрави, така че не се страхувайте въвеждането на него някои неща. ?【КРЪГЛА МАСА + ПРАВОЪГЪЛНА МАСА】 Нашия индустриален масичка за кафе е с височина от 20,7 инча и диаметър 23,5 инча, така че да може да се използва като приставной маса или, може би, той е идеален за малки пространства.Правоъгълна маса с височина 16,1 инча и дължина 31,3 инча, използвайте го, за вашия хол или прикрепете с избора на кръгло масата, за да се получи ефектен масичка за кафе в по-голям размер. ?【ПРОСТА БЪРЗО сглобяване】 Инструкции, които не се нуждаят от усложнения и нашият прост дизайн улеснява сглобяването.Някакви проблеми?Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори в рамките на 24 часа.BETTAHOME продължава да се разработва и усъвършенства продукти.Ние ще се радваме, ако споделите с нас вашите домашни опит.С помощта на нашия индустриален журнального маса ще могат да подреждат различни предмети на различни маси, което ще позволи да се избегне попадане на течност върху други предмети.Този масата на вечеря могат да се разделят или съберат заедно, за да отговарят на вашите различни нужди.Непринуден и модерен външен вид прави къщата по-красива.Къщичка ще се превърне в идеален избор за малки пространства и всекидневна, където можете да прекарате свободното време.Вие няма да съжалявате за закупуването му.Технически характеристики на : .Материал : стомана, изкуствено дърво.Цвят : Кафява маса в селски стил, черна рамка.Обща дължина : 23,5 "D х 48,4"W x 20,7"H. Размера на правоъгълна маса : 19,5 "D x 31,3"W x 16,1"H. Размер на кръглата маса : 23,5 "D x 20,7"H.

R

Продукти в категория