.

.

Муфа масичка danpinera, Метален Приставной Масичка, Малка Улица Маса, Кръгла Приставной масичка с Подвижна Тава за Хол, Спалня, Тераси, Двор и Офис (Черен)

Муфа масичка danpinera, Метален Приставной Масичка, Малка Улица Маса, Кръгла Приставной масичка с Подвижна Тава за Хол, Спалня,

BGN 3.00
Продукти

?ПОДВИЖНА ТАВА : Дизайн частично отстраняване може да направи живота си удобно и лесноМожете да запази тава из къщата като сервировочного. Особено пръстен под тавата може предотвратяване на преобръщане на тавата, да го направи по-безопасен и стабилен. ? ЗДРАВ МАТЕРИАЛ : Здрав масата е изработена от лек метал, който не ръждясва и е водоустойчив, той може да остане здрав дори при използване отвън. ? УСТОЙЧИВА КОНСТРУКЦИЯ : за Да направите приставной масичка устойчив и защита на вашия паркет, под всяка прическа е приложен противоскользящий мат и движение на масата вече не ще алармата на вашия домашен любимец. ? ЛЕКОТА се движат и многофункционалност : Този кръг приставной масичка може да се постави навсякъде, той е идеален за градината, спалня и хол, както и отстрани на леглото, на дивана и да стане част от вашия красива украса.Благодарение на гъвкавост метална материал може да е много лесно и удобно преместване. ? ЛЕСНА за СГЛОБЯВАНЕ : с прост дизайн и приложените инструменти можете бързо да инсталирате приставной масичка.Размери : 16,38 "D x 20,28"H.

R

Продукти в категория