.

.

ЧУДЕСЕН Държач за бутилка с вода, Силикон за употреба, 100 бр., Обтегач за бутилки с Питие. Премиум-Клас, Обтегач за бутилки, Обтегач за търговия на Открито (в Синьо), Си?

ЧУДЕСЕН Държач за бутилка с вода, Силикон за употреба, 100 бр., Обтегач за бутилки с Питие. Премиум-Клас, Обтегач за бутилки,

BGN 30.75
Продукти

Лесна инсталация и поддръжка спестява вашето време и усилияЛек и компактен размер, много е удобно да се взема със себе си.Изработен е от висококачествен материал, издръжлив за продължителна употреба.Достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в замяна.Добър подарък за нов дом, за приятелите си, той им се радвате.Описание търсите солидна, но на достъпна ключалката за бутилки?Търсите здрава ключалката за бутилки, която може да изпълнява множество работи и ще ви дълъг живот?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият набор от пряжек за бутилки премиум-клас трябва да отговарят на вашите нужди.Характеристики Материал : пластмаса Размер : 14. 39 инча, - е Изработен от висококачествен материал, издръжлив за продължителна употреба.- Достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в замяна.- Лесна инсталация и поддръжка, спестява вашето време и усилия.- Лек и компактен размер, много е удобно да се взема със себе си.- Добър подарък за нов дом, за приятелите си, тя ги хареса.- Размер : 14, 5 X4, 2 виж на Помещение включва 100 х пряжек за бутилки.

R

Продукти в категория