.

.

Държач за тоалетна четка YEmirth самостоятелен, Неръждаема Стомана 304, Четка за Тоалетна и Държач за Баня, Спестяване на пространство, Здрав, Дълбоко Почистване, Четка ?

Държач за тоалетна четка YEmirth самостоятелен, Неръждаема Стомана 304, Четка за Тоалетна и Държач за Баня, Спестяване на пространство, Здрав,

BGN 1.67
Продукти

Висококачествена неръждаема стомана, здрава и трайна, устойчива е на корозия, не е лесно ръждясваЧетка за титуляр и ще ви помогнат по-добре чисти и поддържане на чистотата на тоалетната чиния, създаване на блестящите санитарен възел.Основата, изработени по метода на леене под високо налягане, интегрирана конструкция, здрава и стабилна без разклащане.Здрава тръба от неръждаема стомана и сплав, захранване на основа, са напълно затворен тип, без миризма.Квадратен държач добре свързан с дръжка, четка за почистване, благодарение на което в банята никога не ще бъде неудобно.Характеристики : 1. Висококачествена неръждаема стомана, здрава и трайна, устойчива е на корозия, не е лесно ръждясва. Работа с кристално покритие приета, за да направи продукта по-здрав. Основата, изработени по метода на леене под високо налягане, интегрирана конструкция, здрава и стабилна без разклащане. Здрава тръба от неръждаема стомана и сплав, които са основата, напълно затворен тип, без миризма. Идеална за употреба в банята.Необходим и практичен инструмент за почистване.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Основен материал : неръждаема стомана 304 Обработка на повърхността : лъскава Монтаж : перфоратор Област на приложение : Баня съдържание на Пакета : 1 * четка 1 * Държач за щетки1 * Винт аксесоар.

R

Продукти в категория