.

.

Luxshiny Силиконова Чаша Детски Sippy-Чаша Чаша За Вода За Деца Sippy-Чаша за Деца 1бр Бутилка За новородено, Преходна Чаша За Пиене Силиконова Тренировочная Чаша Бебешка Хр?

Luxshiny Силиконова Чаша Детски Sippy-Чаша Чаша За Вода За Деца Sippy-Чаша за Деца 1бр Бутилка За новородено, Преходна Чаша За

BGN 39.43
Продукти

Детски силиконови чаша : Тази силиконова тренировочная чаша помага на децата да развият умения за самостоятелно пиенеБутилка за кърма : Красив и забавен дизайн може да привлече бебето към използването му.Силиконовата чаша за пиене : добър избор като подарък за тези хора, които да имат дете, те ще го направят.детска чаша за пиене.Чаша за хранене на бебета : Тренировочная чаша ще позволи на вашето дете да премине от бутилки за първата си възрастен чаша.Детска чаша-поильник : непромокаемая и устойчиви на спад, можете спокойно да го използват за своето дете.Пратката включва 1 х стойка за съхранение Характеристики Материал : Силикон детска чаша-детето Ви може лесно да държи и да пие от шише за вода за деца. - Те ще се радват да използват тази чаша, като голямо бебе, е чудесен начин за предизвикване на вашето дете се научи самостоятелно пиене от детска сламен чаша. - Чашката може да бъде както за студена за пиене, така и за гореща от шише за новородени. - Обичай цветни чаши - това са забавни подаръци за деца и възрастни. - Обучение чаша извършва в компактен и портативен размер, лесно и удобно за носене, сламени чаша за деца.Описание Товарадетская чаша за пиене, При него също има две дръжки, за които децата могат здраво да я държи, за да се научи да пие нещо от себе си.слама чаша-треньор шише с прекрасен цветен интериор изглежда толкова творческа и специална.чаша за бебе пие тази чаша за вода, изработена от силикагелевого материал, безопасна и устойчива, предназначена за дълъг период на използване.

R

Продукти в категория