.

.

Kisangel 3 бр. Бял Тава За Хранене, Изолационен Тава За Вечеря, Детско Хранене, Силиконова Сервировочная Прибори за хранене За Вечеря, Bento, Детски Заек, Купата-Издънка, Кл?

Kisangel 3 бр. Бял Тава За Хранене, Изолационен Тава За Вечеря, Детско Хранене, Силиконова Сервировочная Прибори за хранене

BGN 3.00
Продукти

Неръждаема стомана, полипропилен, силиконДетски прибори : нека децата се научат да ядат сами и доведете по-голямо удобство в живота. Силиконова търтей : Лек и преносим, по-удобна за съхранение и переноске.Детски Засмукване Съд : Купа за хранителни добавки, изпълнен с вода, позволява спестяване на бебешка храна е студен, така и топъл в съответствие с вашите нужди.Чиния за бебешка храна : Търтей позволява на вашите деца да се забавляват по време на хранене, но без.Прибори за хранене на бебета : Дизайн с анимационни заек, очарователен и уникален, той ще предизвика апетита на вашето дете.Осъществяване списък 3 x купата Особености - Защитен калъф с заячьими уши е лесен и красив на външен вид лесно да се заеме със себе си, нескользящие плоча за малки деца. - Той е подходящ за четири сезона.През лятото може да се използва вода с лед, за да не се изгори устата си; през зимата можете да наточи вода, за да се поддържа определена температура в купа за подаване на храна. - Нека децата се учат да се има за себе си и генерират по-голямо удобство в живота на Силиконовата нещастници. - Широчина писалка разумни, улавяне удобен, а гуманизированный дизайн позволява лесно да заснемат герметичную кутия за бэнто. - Размер : прибл.11 инча Детски контейнер за засмукване. - Материал : Неръждаема стомана, полипропилен, силикон за Детска посуда и прибори. - Търтей позволява на вашите деца да се забавлявате по време на хранене, но без прибори за хранене на бебета. - Цвят : Бял детска кутия за бэнто.Описание на продукта Детска чиния за хранене - приятен контейнер за хранене на бебето.Прибори за хранене на бебето Леки и преносими в переноске, са подходящи за домашна употреба и пътуване.Силиконовата издънка Ако търсите силиконовата присоску надежден качество и на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашата детска на купата ще бъде най-добрия избор.

R

Продукти в категория