.

.

Детска Чаша за Пиене с Китова Струя, Ново О-Пръстен 2023, Чаша за Пиене с Китовым Спрей, Преносими Чаша за деца, Лятна Чаша за вода, Детска Слама чаша без BPA за детето, Ра?

Детска Чаша за Пиене с Китова Струя, Ново О-Пръстен 2023, Чаша за Пиене с Китовым Спрей, Преносими Чаша за деца, Лятна Чаша за

BGN 1.67
Продукти

【Приятен дизайн с китова струя】 Благодарение на отрицателен натиск с турбокомпресор, тази детска пиенето има клапан, който използва въздух под налягане за всмукване на водата и я пръскане, което позволява на децата да се влюбя питейна вода весел и забавен начин 【Преходна тренировочная чаша】 Нашите силиконови чаши за пиене, се предлагат в розово и светло зелено на цветя, всяка с капацитет по 5 грама, които са предназначени за това, за да отговарят на устата на бебето, помагат на бебетата да се научат уверено да пие от една голяма детска чаша вместо шише с мляко. 【Вграден хранително о-пръстен】 Чаша с хранителни о-пръстен, който предпазва от изпускащ дори при преобръщане чаша или разклащане.Дизайн дръжка - дръжка Дизайн помага на децата да се пие и подобрява координацията си. 【Дизайн с двойна дръжка】 Нашата малка чашка идеална форма и размер за малки ръце, за да с лекота и удоволствие да пие от отворена чаша.Освен това, той е приятен на допир, като същевременно осигурява надеждно сцепление в малки дръжки и във ваша също. 【Многофункционални чаши за деца】 Тези непроливающиеся чаши за деца може да се използва не само като детски чаши за вода, но и като детски отворени чашки без капачки или контейнери за закуски за децата, които имат широка гама от приложения.Детска поильная чаша с китова струя, поильная чаша с китовым спрей с соломинкой, поильная чаша за треньор, преносими чаша за деца, лятна чаша за вода, детска слама чаша без бисфенол А, за вашата сигурност, около слама дизайн, за да добавите по-забавно да си дете обичал да пие вода!Характеристики : 1. Чаша за гмуркане Кит забавни, нека детето обича да пие вода.На вниманието на питейна вода към наблюдението на фонтан, е лесно да се постигне състояние на приливите и отливите. Преносим двустранен дръжката, така че бебето по-добре да взема чаша с вода за пиене. Детска бутилка с използване на здрави и чисти материали, без мирис, без вредни вещества (BPA). Увеличете долен защитен слой бутилки, гъвкав защита, ежедневни удари не се страхуват.Спецификация: Име : Чаша за пиене с китовым спрей с соломинкой Материал : силикон гума Тегло : 500 г Размер : 11,6 * 17 см, Цвят : зелен, розов Опаковката включва : 1 * Детска чаша за пиене с китовым спрей Забележки : 1.

R

Продукти в категория